بابی فیشر (23-07-13)
سلام
یکی از دوستان میخواد چند تا سیستم بخره و میگه احتمالا کافی نت و گیم نت میزنه. و یک سیستم خودش داد و یک سیستم من نظر دادم
و اصرار بر Intel است
سیتسم خودشS563 PALM CASEحدود 1500
G2020
DVD-RW LG
WD 500GB -64MB Buffer
GT630 2GB DDR3 128BIT N63M-2DD2V5
S19B315N PLUS LED SAMSUNG MON3I6T9ORSize
2GB 1333 PRISTINE
GP380A-HE GREEN POWER
H61M-S2P GIGABYTE MB
سیستم من حدود 1800S563 PALM CASEاگر امکان دارد ما را از نظراتتان محروم نفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I3-2120
DVD-RW LG
WD 500GB -64MB Buffer
AX6670 1GBK3-H 128BIT POWERCOLOR VGA
E2040S LED LG MONITOR
4GB 1333
asus P8H61-M LX
Green 430EU
بابی فیشر (23-07-13)
|
با سلام
دوست عزیز سیستم پیشنهادی من
250 P61-S3
G2020 188
Ram 4Gb 99
610 VGA Zotac
قیمت گرافیک : 160
بقیه قطعات هم انتخابی هستند
New Season
سلام
به نظر شما این G2020 کم نیست؟ اگر خواستن بازی روش نصب کنن؟
بابی فیشر (23-07-13)
من اگه باشم Amd جمع مي كنم هم از لحاظ قيمت پايين تره هم از لحاظ گيم كه سخت ترين مرحلست براي Computer جواب ميده
طرف گیر به Intel دادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردهای 500 موجود در بازار یا آبی هستند یا سبز که برای هارد سیستم عامل مناسب نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کافی / گیم نت در این حدود قیمت پردازنده 2020 بنظرم انتخاب بهتریه و i3-2120 ارزش هزینه بیشتر را نداره
مانیتور انتخابی سیستم دوم به دلیل رزولیشن بالاتر نیاز به سخت افزار و گرافیک قویتر داره که هزینه سیستم را بالا میبره
بنظرم سیستمی که دوستتون انتخاب کردند برای کاربریشون مناسبه ( فقط هاردش را سیگیت انتخاب کنید )
|
سلاممانیتور انتخابی سیستم دوم به دلیل رزولیشن بالاتر نیاز به سخت افزار و گرافیک قویتر داره که هزینه سیستم را بالا میبره
میشه این مورد رو بیشتر توضیح دهید؟ یعنی رزولیشن مانیتور بالا باشه و گرافیک پائین باشه مشکل در نمایش هست؟ یا از حداکثر قابلیت مانیتور بهره نبردیم؟
آخه بازی درست و حسابی روی 2020 و 2 گیگ رم زیاد جواب نمیدهبرای کافی / گیم نت در این حدود قیمت پردازنده 2020 بنظرم انتخاب بهتریه و i3-2120 ارزش هزینه بیشتر را نداره
عزیز من که خیلی واضح نوشتم توی چند تا تاپیک هم مفصل صحبت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چی رزولیشن بالاتر باشه گرافیک قویتر نیاز دارید
هر چی گرافیک قویتر باشه هم مصرف برقش بیشتره و هم اصطحلاک کارت بالاتره
برای یک جائی نثل گیم نت که مشتری اندکی پول میده هیچ دلیلی برای استفاده از مونیتور رزولیشن بالا و خرید سخت افزار گران قیمت وجود نداره
یک مانیتور 19 اینچ رزولیشن پائین با یک گرافیک معمولی بندازید با یک 2020 بازیهای گیم نت را مثل هولو اجرا میکنه
یدونش را ببندید چک کنید اگر کم آورد بقیه را قویتر بگیرید ( بنده کانفیگهای ضعیف تر هم برای گیم نت فروختم که دوستان کاملا راضی بودند )
آقا نیما عصبانی نشو . این برای شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ما خنگ هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این چه حرفیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکم جا خوردم چون اخیرا در این خصوص زیاد صحبت کردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks