AMD>INTEL (31-01-16)
سلام می خواستم نظر دوستان در مورد سیستمی که انتخاب کردم بدونم.
Intel Core i7-6700K CPU
Corsair H110i GTX Extreme Performance CPU Cooler
ASUS Z170 Deluxe Mainboard
GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM
GIGABYTE GeForce GTX 980Ti 6GB XTREME GAMING OC EDITION Graphics
Corsair HX850i Platinum Power
Aerocool Aero-1000 White Case
Samsung 850 EVO 1TB SSD
ASUS 24X SATA Optiical
Razer DeathStalker Chroma Keyboard
Razer DeathAdder Chroma Mouse
ASUS ROG SWIFT PG279Q Monitor
مانیتور پیدا می شه؟ اگه نه، یه مانیتور 27، رزولوشن 2K، ترجیحا با ساپورت G-Sync پیشنهاد بدید. ممنون
AMD>INTEL (31-01-16)
|
|
SajjadKhati (31-01-16), Vertex (31-01-16)
مانیتور خوبیه ولی FreeSync داره که برای کارت های AMD هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا گیگا؟ اونم این مدل ساده؟ راستش گیگا دوست ندارم، یکی از دلایلش هم چیپ اترنت Killer!
از نظر امکانات با Deluxe قابل رقابت نیست و البته ارزونتره، مدل Gaming 7 یا Gaming GT هم زیاد جالب نیستند و WiFi هم ندارند.
این برد رو برای 4 تا سیستم گیمینگ تهیه کردم . مشتریها کاملا راضی هستند . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vertex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مونیتور مورد G-SYNC رو تو پست قبل ندیدم .
سلام - مانیتور موجود نیست.
مادربرد هم وی 3 هیرو توصیه می کنم. انصافاً تو رنج قیمتش بهترین مادربرده. اگرچه همتاش در برند گیگابایت هم چیزی کم نداره.
کیس هم ایکس 8 گرین و پاور هم 750 وات کولرمستر یا گرین توصیه می کنم. نیازی به 850 وات نیست اگر قصد اورکلاک ندارین.
مابقی قطعات انتخابیتون خوبه.
Vertex (31-01-16)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vertex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم بسیار خوبی انتخاب کردید فقط گرافیک رو پیشنهاد میکنم evga gtx 980 ti classified بگیرید کیس هم کولرمستر بگیرید کیفیت بالاتری داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vertex (02-02-16)
|
|
مرسی
کیس Corsair Graphite 760T White | Side Panel Window انتخاب کردم
AMD>INTEL (02-02-16), mfirouzi1989 (03-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks