خیلی بد خط هست . لیست ها را تایپ کنید تا بتونم نظر بدم .
سلام
از دو سیستم زیر کدومو پیشنهاد میدین برای کار دفتری؟
گیم که اصلا بازی نمیکنم.
بیشتر کارای عادی.
گرافیک هر دو آنبورده.
اسپیکرم که نیاز نیست.
ضمناً مانیتور 20 اینچ رو پیشنهاد میداد قیمتشم میگفت فک کنم30 یا 50ت فرق داره. یادم نیس. ولی 19 اینچم فک کنم بس باشه. فک کنم هر چه تصویری که جلوت هست بزرگتر باشه و هر چه نزدیکتر باشه چشم رو بیشتر اذیت کنه. درست میگم؟
یه سیستم دیگه هم میخوام. ولی احتمالا اونو دسته دوم بگیریم. قیمشم میگفت 800 اینوراست. هر دو رو صفر نیاز ندارم.
با تشکر از پاسختون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
AtrafNET (05-07-17), DOOM999 (05-07-17), SajjadKhati (05-07-17), sfmth (05-07-17)
اینارو باید ببرین داروخونه سیستمتون رو ببندن :D
ولی تا اونجایی که تونستم بخونم خوبه
اگه بتونین اس اس دی هم اضافه کنین بهتر میشه چون اس اس دی توی سرعت خیلی تاثیر میزاره
یک اس اس دی 128 حدود 200 250 در میاد
میتونین هارد درایو رو حذف کنین کلا اگه بیشتر از 128 گیگابایت لازم نیست و کلا از همین اس اس دی استفاده کنین
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
AtrafNET (05-07-17), SajjadKhati (05-07-17)
سلام
شما تا چقدر می تونی هزینه سیستم اولی بکنی فکر کنم اگه از دوستان تو این انجمن نظر بگیری بد نباشه حتی برای خرید کیس کار کرده
چون مغازه دارها اون سیستمی رو که دارن پیشنهاد میدن ولی اینجا از بین تمامی قطعات بازار بهترین پیشنهاد رو دریافت می کنی
AtrafNET (05-07-17), Ghaioom (05-07-17), SajjadKhati (05-07-17)
متاسفانه سخته دوباره برم بگم لطفا اینارو قشنگ بنویس !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی یدونشم درست نتونستین بخونین ؟!! بعضیا که واضحه !
218 کمه. من اطلاعات زیاد دارم. ولی 1 ترا هم زیاده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهش گفتم 500 هم برام اوکی هست. میگفت 500 هست ولی اینایی که الان تو بازار هست مارکش خوب نیس و 1 ترا پیشنهاد میداد.
اونی هم که شما میگی هم گرونه متاسفانه برام.
گفتین خوبه. خب حالا کدومش؟یه چندتاش که تو هر دو یکیه.
همون دومیه خوبه ارزونتر هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط پاور gp330a-es مال شرکت گرین هست رو بگیرین
گارانتی تعویض 37 ماهه داره
کیس هم green oraman باشه بهتره ولی خیلی فرقی نداره
کیبورد و موس هم فرقی ندارن
Ghaioom (05-07-17), ramin1000 (05-07-17), SajjadKhati (05-07-17)
|
|
قیمت پاوره چقد فرق میکنه با مال اونی که تو عکسه؟ اگه زیاد میشه که ولش :Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sfmth (05-07-17)
حدود 120 تومن میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونی که تو عکسه معلوم نیست چیه همچین برندی وجود نداره
همینه دگ عیزم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://final.ir/media/catalog/produ...49-2.jpg_1.jpg
نکنه اون یکی رو میگی؟
اینم که همینی که تو لینک زیر هست شاید باشه؟
پاور (منبع تغذیه) کامپیوتر سادیتا Power SADATA SP-330-VC
SajjadKhati (05-07-17)
من زیاد نمیشناسم امید جان بهتر میدوننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی این پاور ها قلابی هستن اکثرا و زیاد قابل اعتماد نیستن
من هیچ سایتی برای این مارک پیدا نکردم
و مثلا اونکه زده روش 1500 وات دروغ نوشته و خیلی کمتر از اینها قدرتشه
AMD>INTEL (05-07-17), DOOM999 (05-07-17), Ghaioom (05-07-17), SajjadKhati (05-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks