به نظر من با افزایش رم به 8 گیگ و خرید یک گرافیک میتونید بازیها رو اجرا کنید . فقط باید سقف بودجتون رو مشخص کنید .با حدود 1 تومن میتونید رم و گرافیک مناسب تهیه کنید .
سلام
من این سیستم حدود 4 سال پیش بستم و راضیم منتها فک کنم دیگه بازی ها روز رو جواب نده .
خواستم مشورت بگیرم که چه قطعاتی برای گیمینگ تا چند سال دیگه (4) و سرعت بهتر خصوصا فیلماHD باید عوض شه و به نظرتون حداقل تا چ حد پول باید جمع کنم ؟
چون هنوز نمیدونم چیا باید عوض شه و حداقل بودجه چقدر هست ?? و چقدر باید جمع کنم ؟
CPU : AMD X4 955 Black Edition
main : Biostar Ta870 Plus
Ram: 4GB DDr3 1333
GPU: ATI 5670 Radeon HD
کیس : مگنوم 2
Power: Redmax 600 W
سیستم خیلی قراضه هست مگه نه ؟ !
|
|
به نظر من با افزایش رم به 8 گیگ و خرید یک گرافیک میتونید بازیها رو اجرا کنید . فقط باید سقف بودجتون رو مشخص کنید .با حدود 1 تومن میتونید رم و گرافیک مناسب تهیه کنید .
alksdj (15-07-15), M3RS4D 50062 (14-07-15), nima_hl (14-07-15), viper95 (14-07-15)
کاربر شهرسختافزار
اول از همه باید بودجه رو مشخص کنید و اینکه درسته کاربری گیمینگ هست ولی برفرض آیا حتما میخواهید گیم ها رو الترا بازی کنید یا اینکه رزولوشن مورد نظر شما برای گیم دقیقا چقدر هستش ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت فروشگاهی شرکت ما : کارین سیستم
آیدی یاهو من برای دریافت مشاوره سخت افزاری رایگان !
viper_khashi
در خدمت همه دوستان هستم .
nima_hl (14-07-15)
درود
میخوام نرخ فریم دهی 30 نباشه چون 30 پایین هست و نرخ فریم دهی بازی بالا باشه و روون اجرا بشه
و اگر گرافیک عوض شه که خب کیس و پاور قطعا عوض میخاد .. منتها CPU هم عوض میخواد ؟
پردازندتون مناسبه . پاورتون هم بعید میدونم نیاز به تعویض داشته باشه .گرافیک Zotac GTX 960 OC Dual Fan Cooler 2GB به نظرم کاملا مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iceboy_love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (15-07-15), iceboy_love (14-07-15), M3RS4D 50062 (15-07-15), nima_hl (14-07-15), SajjadKhati (14-07-15)
درود
والا حقیقتش من گرافیک میخام عوض کنم و فک نکنم این X 4 955 جواب کار منو بده چون گرافیک سری Asus 960 یک میلیونی میخام بندازم و میترسم راندمان کاری اونچنان موقع گیمینگ بهم نده
در نتیجه
یه سیستم بر پایه اینتل معرفی کنید و مجبوردم
RAM 8 GB
Power Green مناسب این گرافیک
CPU intel
main seri LGA 1151 بردارم
همراه با کیس اگه لازم شد .. .شایدم مگنوم 2 الان جوابم بده
+ GPU 960 Geforce seri
حالا دوستان تا رنج 2 میلیون الی 2 و نیم میتونن یه چی خوب سر هم کنند که گرافیک هم شاملش میشه و تا چند سال ما راحت باشیم ؟
|
|
پردازنده شما برای این کارت گرافیک گلوگاه ایجاد نمیکنه . میتونید تست کنید . اگر جواب نداد اقدام به تعویض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iceboy_love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (15-07-15), nima_hl (16-07-15), SajjadKhati (16-07-15)
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iceboy_love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کمپانیهای بازی سازی و انجینهای بازی به گونه ای طراحی شده اند که بازی در اکثر کامپیوترهای در بازار به راحتی اجرا شود
پردازنده شما در حال حاضر جزو پردازنده های نرمال حساب میشه و 99% بازیها با این پردازنده با فریم ریت خوب اجرا میشوند ( در صورتی که مادربرد شما از رم ddr3 پشتیبانی کرده و 8 گیگ رم داشته باشید )
به هر حال همانگونه که امید گرامی فرمودند این پردازنده برای گرافیک 960 کفایت میکند و تا چند سال هم بعید میدونم مشکلی داشته باشید
AMD>INTEL (16-07-15), M3RS4D 50062 (16-07-15), SajjadKhati (16-07-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
پس نتیجه گیری من اینه که از حرفای شما
پردازنده و مین برد Ta 870+ Biostar من گلوگاه برای این گرافیک قدرتمند Geforce Asus 960 ایجاد نمیکنه و مشکل نیس ...
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/...n.php?S_ID=504
گرافیک 960+رم 8 گیگ ( دو تا 4 گیگ 1600)
و پاور گرین باید بندازم پس
کیس هم که میگین مگنوم 2 اوکــی هست
آخرین ویرایش توسط iceboy_love در تاریخ 16-07-15 انجام شده است
nima_hl (16-07-15)
iceboy_love (17-07-15), SOHR@B (16-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks