حداقل چیزی که میتونید بگیرید
RYZEN 5 1400
MAIN MSI A320M GAMING PRO
RAM 8GB KINGSTON BUS 2400 DDR4
یک مقدار بودجه هم از فروش قطعات خودتون بدست میارید
کاربر شهرسختافزار
سلام قصد خرید سیستم جدید دارم برا چن قطعه
سیستم فعلی من اینه
main:msi 870s-g46fx
ram:8gb 1333
cpu:amd 6350 x6
ssd cosiar 120gb
power:green 480
gpu: nvdia 750 ti 2gb
case x1 green
میخوام cpu و رم و برد این سیستم عوض کنم اول اینکه این سیستم چقد فروش میره البته قطعه های که گفتم منظورمه
برای برد میخوام نهایت تا 500 تومن ترجیحا msi
برای cpuهمین مقدار نمیدونم چیپست هس که cpu فعلیمو که amd هست ساپورت کنه و نیاز به تعویض نداشته باشم
رم هم 400 تومن براش کنار گذاشتم
|
|
DOOM999 (26-10-17)
کاربر شهرسختافزار
برد سری x چیز بهتر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
B350 Tomahawk msi
اون بردی که گفتم کاملا جوابگوست
DOOM999 (28-10-17), PEYMANSTAR (27-10-17)
کاربر شهرسختافزار
فن مناسب برای این سیستم باتوجه به فاکتور قیمت چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین این 2 برد کدوم
msi b350 gaming plus
msi b350 gaming pro carbon
msi b350 gaming pro carbonبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوتوس ۲۰۰ گرین کافیه
DOOM999 (28-10-17), PEYMANSTAR (28-10-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این فن زیر در حال حاضر رو CPU هس ایا جوابگو نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DeepCool GAMMAXX S40 coolpad
POWER 480 کافیه یا بالاتر گرین پاورم
آخرین ویرایش توسط PEYMANSTAR در تاریخ 28-10-17 انجام شده است
کاربر فعال انجمن سختافزار
DeepCool GAMMAXX S40 اگه از سوکت AM4 ساپورت خیلی کولر خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورتون اگه بیشتر از 3یا 4 سال کارکرده بهتره بفروشید یه نو بخرید ولی 480 وات کافیه
PEYMANSTAR (28-10-17)
پاور کافیه ولی اون فن بعید میدونم قابل نصب باشه به خاطر نداشتن براکت این فنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (28-10-17), PEYMANSTAR (28-10-17)
کاربر شهرسختافزار
http://uupload.ir/files/bnla_screens...oid.chrome.png
تو این قسمت زده am4
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks