به نظرم هاردهای وسترن RED برای کار و هدف شما مناسب باشه . اندازه ظرفیتی که نیاز دارید تهیه کنید .
پاور خوب هم نیاز دارید . یک استبلایزر اگر با UPS همراه باشه بهتر هست . این مورد هم روی کارکرد 24/7 سیستم موثره .
برای سیستم هم بودجتون را ذکر کنید .
کاربر شهرسختافزار
من یک کیس میخواهم بخرم که بی وقفه در حال دانلود و آپلود باشه در شبکه ی تورنت و یا غیر اون وهمچنین هارد خوبی داشته باشه برای این که حجم زیادی از اطلاعات مهمی که دارم و در حال آپلود و دانلود شدن هست رو ذخیره داشته باشه و از بین نره چون قدیم با هارد های اکسترنال تجربه ی از دست دادن اطلاعات را داشته ام. یک سیستم هایی موجود است به نام nasکه من نمیدانم برای من مناسب هستند یا نه؟ ایا بهتر است از این ها تهیه کنم یاخودم کیس را بسازم؟
|
|
به نظرم هاردهای وسترن RED برای کار و هدف شما مناسب باشه . اندازه ظرفیتی که نیاز دارید تهیه کنید .
پاور خوب هم نیاز دارید . یک استبلایزر اگر با UPS همراه باشه بهتر هست . این مورد هم روی کارکرد 24/7 سیستم موثره .
برای سیستم هم بودجتون را ذکر کنید .
mostafaio2 (29-11-16)
کاربر شهرسختافزار
تا یک ملیون برام منطقیه.اما جوری باشه که بعدا بتونم ارتقا بدم؟به نظرتان هزینه تا ۱میلیون کمه یا زیاد؟
- - - Updated - - -
اون هارد اکسترنالم که خراب شد و خیلی ضربه زد به من وسترن بود. سری my book .یکی از دوستان هم همین جور شده بود.
هارد همینطوری خراب نمیشه . اگر به سیستمی که پاور خوبی وصل بشه هیچی نمیشه . یکی از دوستان من هم 4 عدد وسترن مای بوک داره . به توصیه من پاور خوبی تهیه کرد .براش V750 کولر مستر گرفتم . هاردهاش کوچکترین مشکلی ندارند .
1 تومن فقط برای کیس یا هارد ها هم شامل میشه؟ . با این بودجه سیستم 24/7 خوبی نمیشه بست .
کاربر شهرسختافزار
شما سیستمی پیشنهاد بدید که قابل ارتقا باشه من تا ۱۰ سال دیگه نیاز به تعویض نداشته باشم. هر چه قدر هزینه بشه مهم نیست من همین جوری فکر میکردم ۱ تومن خوبه برای این کار. اما تعداد هارد رو فعلا یکی در نظر بگیرید اگه خواستم بعدا ارتقا بدم فقط هارد اضافه کنم.پاور و این چیزاش که میگید مهمه عالی باشه که دیگه هزینه میکنم ارزش داشته باشه نه کیفیت پایین
10 سال عرض کنم خدمتت نمیشه
ولی این سیستم به خوبی جواب خواهد داد .
CPU COREI5 6600
MAIN GIGABYTE H170-D3H
RAM GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
دو ماجول
SSD CRUCIAL M550 120GB
برای نصب سیستم عامل
HDD WD RED
به ظرفیت مورد نیاز
قیمتشون نسبت به هاردهای معمولی متعارف بالاتره ولی ارزش دارد
WD RED Pro NAS 3TB 64MB Buffer
CASE GREEN Z2
POWER B600 VER 2.0 COOLER MASTER
CPU COOLER COOLER MASTER VORTEX PLUS
mostafaio2 (29-11-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دستت درد نکنه. قیمتش چه قدر شد؟
باید جمع بزنی . قیمت ها را هم از سایت های فروش چک کن . قیمت فطعات به دلیل دلار نوسان داره . با هارد فکر کنم حدود 2.5 بشه شاید کمتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaio2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
راستی این چیه ؟ (یک استبلایزر اگر با UPS همراه باشه بهتر هست)
استبلایز میاد نوسانات برق را میگیره .برق رگوله شده بدون نوسان به سیستم میده.UPS هم برق بره سیستم را روشن نگه میداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaio2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks