اگه هم 9500 گرفتی حتما دقت کن مموری GDDR3 داشته باشه... من امروز 512 GDDR3 از برند لیدتک گرفتم 110 تومن.
Q6600 هم 250 نیست.. درسته گرون شده ولی حول و حوش 206-207 تومنه...
کاربر شهرسختافزار
اگه هم 9500 گرفتی حتما دقت کن مموری GDDR3 داشته باشه... من امروز 512 GDDR3 از برند لیدتک گرفتم 110 تومن.
Q6600 هم 250 نیست.. درسته گرون شده ولی حول و حوش 206-207 تومنه...
|
|
با تشکر از همه ی دوستان که لطف کردن و راهنمایی کردن دبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمتتون بگم من تو اصفهان ساکنم و انجا اوضاع فرق می کنه با تهران (به نسبت اوضاع ایران با جهان) با اینکه فقط سراغ نمایندگی ها هم رفتم!
هفته پیش که دنبال یک کارت گرافیک 9500 بودم هیچ جا گیرم نیومد یکی دوتا از نماییندگی ها (خیر سرشون) گفتن هفته ی دیگه مییارن از دوشنبه هفته ی پیش تا شنبه این هفته بازار اصفهان تعطیل بود و اعتصاب به قانون جدید مالیات!!! شنبه که من رفتم که قطعات رو بخرم دیدم نامردا کلی کشیدن رو قیمتا تا تلافی تعطیلی رو بکنند
به هر حال یکی دو هفته صبر می کنم تا اوضاع بهتر بشه و همچنین کارت HD 4670 هم بیاد
شایدم امدم تهران برا خرید اگه اوضاع به این صورت باشه
ممنون میشم اگه یه cpu کمی ارزون تر مثل e8400 و 2 تا رم 1 گیگ خوب (رم رو نمی خوام اور کنم ) که به این سیستم بخورند از لحاظ تایمینگ و .... معرفی کنید.همچنین وقتی hd 4670 امد تهران خبرم کنید
بازم ممنون
والا CPU رو خودت گفتی دیگه ما چی بگیم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arya66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره E8400 و E8500 هم مدلهای خوبی هستند!حدود 170 و 190 هم باید باشن!
رم هم این مدل رو پیشنهاد میکنم...OCZ Platinum PC2-6400 2GB Dual Channel
مشخصاتش هم تایمینگ 15-4-5-4 و ولتاژ کاری 1/2
قیمت هم حدود 60 تومن!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arya66 (12-10-08)
اگر Q6600 رو 220t و e8400 رو 195T باشه (قیمت امروز صبح اصفهان) شما کدوم رو بر می دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کسی قیمت روز و دقیق بازار ایران تو تهران رو داره بگه ممنون می شم
رم super talent 1G bus 800 رو یکی می داد 22T
این ocz که معرفی کردید باسش چنده من یک Plutinum 2*1g bus 800 پرسیدم 75T
من زیاد اطلاعی ندارم از این پارامتر ها دو تا 1 گیگ می خوام که عمر شون زیاد باشه اورم نمی کنم همین حدود 60T
و asus P5Q هم ساپورتش کنه اگه بعد هم بشه 2 تا دیگه بگیرم بندازم کنارش که بشه 4 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که عالیه
از دوستانی که این مین رو دارن خواهش می کنم که بگن چه برندی رو میشه تا4 تا 1گیگ رو ش انداخت .از این لیست QVL که من چیزی نفهمیدم
بازم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم من کارم گیمه و برای من E8500 بهتره ولی شما سفارشه Stream جان رو گوش کن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arya66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم OCZ همینی که گفتم من اراک قیمت دارم 61 تومن...شما نصف جهانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت گرفتی 75!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خودتو اسیر QVL نکن که اهمیت چندانی نداره...ولی برند رو من بودم واسه خودم ASUS میگرفتم...حالا شما خود دانی...راجب ساپورتینگ هم نگران نباش P45 چیپ خوبیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 12-10-08 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز از کجا همچین قیمت های فضایی گرفتی اصفهان این خبرا نیست البته الان تمامی قطعات گرون شدن اما خوب بازم نه انقدر اگه ازادی و می تونی قطعاتت رو از این ور اون ور بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arya66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.پاور رو پاساژ طالقانی طبقه زیر زمین پلاک 117 اذرخش رایانه 0311-2348500.
2.هارد مجتمع پگاه زیر پله اول (اونجا چند تا مغازه هست) نخواستی من خودم بت میدم
3.گرافیک اصفهان خیابان 22 بهمن روبه روی مجتمع اداری مجتمع کوثر فروشگاه مهر گستر(اومدی اونجا اشنایی بده بگو رفیق معین هستم کارت حله)
4.cpu رو از تهران بگیری بهتره نخواستی بازم خودم بت قیمت همکار میدم
5.مین هم مهر گستر سفارش بدی برات میاره درسته نماینده ویستا پخشه اما هیچ وقت جنسش کامل نیست :دی
6.اما رم رو ژل بگیر اونو خدا وکیلی جایی ندیدم تو اصفهان که بیاره اما مجتمع پگاه طبقه سوم دمه پله های راستی داره
ضمننا خوب همه جا قیمت بگیر بعد قطعات رو بگو تا من هم بت قیمت بدم افتخار داشته باشیم در خدمت گذاری فرو گذار نمی کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
arya66 (13-10-08)
|
|
ژل رو باید بزنی به مو نه روی سیستم نصبش کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینجا توی این انجمن بالا 10 نفر داشتیم از دست ژل شاکی بودن نمونه بارزش عماد ، حسین و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس به هیچ وجه ژل نخرید که پشیمون میشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arya66 (13-10-08), Overclocker (03-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز من قبلا هم گفتم هر رمی باشه اما اصلش باشه شما ماشکین بگیر اما ocz تقلبی نگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
arya66 (13-10-08)
خیلی ممنون معین جان حتما مزاحم میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولا این قیمت ها رو من از طالقانی و پگاه و افق رایانه و متاکو دروازه شیراز و خلاصه این جا ها گرفتم
اخه هفته پیش من قیمت گرفتم مثلا ًQ6600 رو از متاکو (سازگار 185) این هفته رفتم گفت نداریم زنگ زد تهران گفت شده 250 اما بعد تو طالقانی نماینده asus گفت tray دارم 180T و box 220T
یا p5q رو افق داشت 145T این هفته 155T
به هر حال شنبه یکشنبه هفته دیگه مزاحمتون میشم یک PM هم بهتون میدم
مشکلم گرون شدن ناگهانی CPU هست تا ببینیم هفته دیگه اوضاع بهتر میشه؟
دوستان دیگه هم لطف کردن ممنون زیاد هم سر رم دعوا نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من که اورکلاکر حرفه ای نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط می خوام به قول G81 رمم اصل باشه چون اصلا شانس ندارم
ممنون از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط arya66 در تاریخ 13-10-08 انجام شده است
آقا اين 4670 اومد منforce3d 512 ddr3 رو 130 قيمت دارم اما اگه ميخاي 4670 بگيري 3850 بگير كه هم قويتره هم ارزونتر.ddr3 512 3850 الان 125 تومن.256 ddr3 هم كه قدرتش با 512 فرق زيادي نداره 105 تومن(مفت).در ضمن هردوي اينها به مراتب از 9500 قويترن.(مخصوصا 3850)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arya66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks