سلام محسن جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MohsenStar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم پیدائی عزیز
قطعات نو میخواهی یا دست دوم ؟
|
|
سلام محسن جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MohsenStar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم پیدائی عزیز
قطعات نو میخواهی یا دست دوم ؟
life24 (08-07-13), MohsenStar (08-07-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام
به نظر من یه کیس معمولی گرین حدود 150 بگیرین البته خنک کنندگی خوبی داره با 5 6 تا فن
رم 8 گیگ کرسیر حدود 250 در میاد البته شما باید 6 گیگ بگیرین یعنی سه تا دو گیگ که میشه حدود 190
گرافیک خیلی گرونه 2 گیگ بودنش زیاد مهم نیست مهم چیپشه به نظرم برین سراغ 7750 یا 550 که حدود 450 تا 500 اب میخوره
پاور هم 530 ای یو گرین بگیرین 200 تومن
ممنون
MohsenStar (08-07-13)
سلام نیمای عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبی شما ؟ کم سعادتی ماست
جلو هر قطعه بودجه ای که میتونم برا آکبند بدم ذکر کردم اگر قطعه دست دوم سراغ داری که چه بهتر .
در ضمن مانیتور Full HD هست و Dvi
از خروجی Hdmi گرافیک هم برای پروکتور میخوام استفاده ببرم .
آخرین ویرایش توسط MohsenStar در تاریخ 08-07-13 انجام شده است
nima_hl (09-07-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.H.Shabani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت راهنمائی
میشه ذکر کنید چرا باید 6 گیگ بگیرم بجای 8 گیگ ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
سیستم شما از رم سه کاناله پشتیبانی میکنه روی مادربردتون هم دو سری اسلات سه تای داره یه سری ابی یه سری سفید
این به دلیل سه کاناله بودن کنترلر حافظه سی پی یو تونه که نتیجه اش میشه اینکه سرعت رم به صورت تئوری 1.5 برابر رم های دوکاناله مثل سوکت 1155 هست حالا شما میتونین دوتا 4 بگیرین روی دوتا اسلات بذارین ولی سرعت میاد پایین
از نظر سرعت سه تا دو گیگ بهتره ولی خب حجمش دو گیگ کمتره که البته فکر نکنم لازم بشه
ممنون
MohsenStar (08-07-13)
|
|
ممنون عزیز
بنظرت رم با چه مارک و باس ی تهیه کنم ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks