cpu corei3 4160
main gigabyte h81m-s2pv
ram 4gb kingston value 1600
hdd 1tb wd blue
case green wee
power coolermaster thunder 450w
dvd/rw lite-on
SSA Hardware/Tech Editor
سلام خدمت اساتید گرامی و عرض خسته نباشید....
یکی از دوستان من میخواد یک کیس کامل ببنده و تا یک میلیون هم بودجه داره. سیستم رو برای کارهای معمولی خونه و استفاده پسرشون لازم دارن و اهل بازی هم نیستن.
ممنون میشم اساتید هم نظرشون رو در مورد قطعات کیس اعلام کنند.
ترجیحاً هارد دیسک حداقل یک ترابایتی باشه و در صورت امکان دو ترابایتی هم باشه خیلی بهتر هست. با توجه به نیازهاشون، نظرشون این هست که رم سیستم حداقل 6 گیگابایت باشه. گرافیک هم اگه آنبورد باشه مشکلی نیست.
ممنون....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
cpu corei3 4160
main gigabyte h81m-s2pv
ram 4gb kingston value 1600
hdd 1tb wd blue
case green wee
power coolermaster thunder 450w
dvd/rw lite-on
JiMmY.j (07-11-15), M3RS4D 50062 (07-11-15), RAVYY (07-11-15), SajjadKhati (07-11-15), salpc (07-11-15)
SSA Hardware/Tech Editor
سلام آقای امید عزیز.
قرار شد بنده این سیستم رو از آقای جمشیدی خریداری کنم. ولی ایشون به جای مادربرد بالا، مادربرد gigabyte h81m-s2pt رو موجود دارند.
میخواستم نظر شما رو بدونم و ببینم مشکلی با این سیستم وجود نداره و تفاوت این دو مادربرد در چی هست؟
در ضمن چون برند کینگستون هم برای رم موجود نبود، قرار شد ایشون رم برند کینگ مکس رو جایگزین کنند. ممنون میشم نظرتون رو در این مورد هم بفرمایید.
ممنون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (11-11-15)
مادربرد مشکلی نیست . تفاوتشون جزئی هست . رم رو توصیه میکنم kingston hyperx بخری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (11-11-15)
این هم جدول مقایسه این دو مادربرد . فرق عمده پورتهای تصویر هست که در مدل جایگزین فقط d-sub موجوده .
GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you
JiMmY.j (11-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks