سلام
قصد خرید کیس دارم و نظرتون رو در مورد قطعات انتخابی و استفاده از قطعاتی که از کیس قبلی دارم میخوام بدونم. دلایل انتخاب هام رو هم ذکر کردم
در حال حاضر استفاده از سیستم برای ویرایش و انکود ویدئو و وب سرور و دیتابیس سرور هست که تقریبا همگی درگیر پردازنده هستند با تعداد ترد بالا و تا حدودی هم حجم بالای رم. در آینده شاید کارهای محاسباتی سنگین هم بخوام روش انجام بدم.
قطعات جدید :
پردازنده :
ryzen 1700 - قیمت حدود 1280 - قیمت مناسب در مقابل کارایی بالا در حالت چند هسته ای - اورکلاک پذیری تا 3.9Ghz بدون استرس زیاد
مادربرد :
ASUS PRIME B350 PLUS - قیمت حدود 490 - چیپست b350 و قابلیت اورکلاک رم و پردازنده - usb 3.1 gen2 - داشتن یک اسلات pci 2.0 4x برای اضافه کردن کارت های توسعه در آینده - 6 پورت sata
رم:
در حال حاضر 16 گیگابایت کافیه برام ولی برای اینکه در آینده بتونم به حداکثر 64 گیگ ساپورت شده برسم بدون اینکه رم های موجود روی سیستم رو هم عوض کنم و همچنین الان از پهنای باند دو کاناله استفاده کنم دو تا ماژول 16 گیگ مد نظرم هست.
انتخاب اول : G.SKILL RipjawsV DDR4 32GB (16GB x 2) 2400MHz CL15 - قیمت حدود 1000 - فرکانس و تاخیر و اورکلاک پذیری قابل قبول برای قیمت
انتخاب دوم : G.SKILL RipjawsV DDR4 32GB 3200MHz CL16 - قیمت حدود 1300 - فرکانس و تاخیر و اورکلاک پذیری خوب - شانس رسیدن به کلاک قابل قبول در صورت اضافه کردن دو ماژول دیگه به مادربرد - نسبت کارایی اضافه شده به قیمت اضافه شده نسبت به مدل کندتر چندان قابل قبول نیست
کیس:
Green X3 Plus Viper - قیمت حدود 290 - 8 محفظه 3.5 اینچی (7 داخلی 1 خارجی) - 2 عدد usb3 - تهویه مناسب
درایو نوری:
Liteon IHAS124-14 - قیمت حدود 55 - پرفروش بودن در سایت های فروشگاهی
قطعات قدیمی :
کارت گرافیک :
asus gtx 750 2gb ddr5 - در حال حاضر قدرت همین مدل جوابگوی تمام نیازهای گرافیکیم هست
کولر پردازنده :
DEEPCOOL GAMMAXX 400 - بازدهی قابل قبول اگه قابلیت نصب روی AM4 رو داشته باشه
پاور :
Green GP450A-UK - کارکرد حدود 1 سال - باقی بودن 1 سال دیگر از گارانتی
هارد دیسک :
western digital 1tb blue
western digital 2tb blue
western digital 4tb blue
Seagate Desktop HDD 3TB
intel ssd pro 1500 180gb

Bookmarks