rakhshani (15-09-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان خسته نباشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام یه سیستم گیمینگ / برنامه نویسی در حد 20 تومن ببندم تا اینجا اینارو انتخاب کردم :
CPU : AMD Ryzen 5 2600X
"GPU : "Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming 8G" ya "GigaByte RTX 2060 GAMING OC PRO 6G
MotherBoard : GigaByte X470 AORUS ULTRA GAMING AM4
#HardDisk : Seagate BarraCuda ST2000DM006 Internal Hard Drive - 2TB
SSD : ADATA XPG SX8200 Pro NVMe PCIe M.2 256GB
RAM : G.SKILL TridentZ RGB DDR4 16GB 3200MHz CL16 Dual Channel Desktop
Case : Green STRIKER Gaming
میخواستم بدونم :
1. این مدل رم سازگاره با CPU و مادربورد ؟
2. پیشنهادتون برای تهیه رم و پاور چی هست ؟
3. پیشنهادتون برای Mouse / Keyboard و اسپیکر چی هست ؟
4. آیا نیازی به فن خنک کننده کیس / CPU یا واترکولینگ هم دارم برای این سیستم ؟
5. میخوام یه مانیتور خوب برای کار مداوم با سیستم هم بخرم (ترجیحا EyeCare داشته باشه) در حد 2 تا 4 تومن نظرتون چیه ؟ (خودم مدل ASUS VC239H 23Inch مد نظرمه)
ممنونم از همه دوستانی که راهنمایی می کنند
آخرین ویرایش توسط WatchDogs79 در تاریخ 17-07-19 انجام شده است
rakhshani (15-09-19)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WatchDogs79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من
مادربرد
MSI X470 GAMING PRO CARBON
گرافیک ترجیحا مدل 2060 رو تهیه کنید
SSD به نظرم مدل 970 EVO ارزش خرید بیشتری دارد
پاور گرین GREEN 700-HP PLUS
رم پیشنهادی من TEAM GROUP NIGHT HAWK Legend RGB 16GB BLACK 8GBX2 3200Mhz CL16
نیازی به خنک کننده ندارد فن باکس پردازنده کافیه
مانیتور خوبه
کیبورد و ماوس Devastator 3 از برند کولر مستر
rakhshani (15-09-19), WatchDogs79 (21-07-19)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم بابت راهنمایی خیلی خوب بود و کمک کرد. فقط پاوری که گفتید تو بازار نیست پاور دیگه ای پیشنهاد میدید یا همینو بگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rakhshani (15-09-19)
Green GP700A-HPبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WatchDogs79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بودجه داری
Green GP750B-OCP
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنونم 750 OCPT رو تهیه میکنم. مادربردی که گفتید تهیه کنم از نظر بازدهی و امکانات چقدر فرق میکنه ؟ ارزششو داره 1 تومن بیشتر از GIGABYTE X470 براش هزینه کنم ؟
rakhshani (15-09-19)
مادربردی که معرفی کردم یک سر و گردن از برد گیگابایت بهتره . در ضمن سازگاری بیشتری با ماجول های رم داره و یکی از بی نقص ترین بایوس ها رو دارد جوایز زیادی هم از سایت های سازنده دریافت کرده است . گارانتی گرین هم پشتوانه خرید شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WatchDogs79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اها خیلی ممنونم ببخشید اینقدر سوال میپرسم ، بعد تفاوت محسوسی بین مدل Gaming Plus و Gaming Pro Carbon همین مادربورد MSI X470 هست ؟ چون تو بازار ایران حدود 800 تومن اختلاف قیمت دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط WatchDogs79 در تاریخ 19-07-19 انجام شده است
rakhshani (15-09-19)
مدل کربن vrm و چیپ صوتی و چیپ شبکه بهتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WatchDogs79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس همون کربن رو تهیه میکنم ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان خوندم که کیس Striker Gaming سه فن همراهش داره ، میخواستم بدونم پاوری که معرفی کردید جوابگو هستش برای سیستم و این سه فن ؟ یا باید بالاتر تهیه کنم ؟
بله جوابگو هست .مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WatchDogs79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hoosha (14-09-19), WatchDogs79 (21-07-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks