برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزيز. قطعات عالي هستن و هيچ جايي واسه بحث در مورد خيلياش نيست. مارک Kworld عاليه. فقط پيشنهاد مي کنم DVD Writer HP 1270i-LS بگيريد و هاردديسک هم H.D.D Western Digital Caviar 1TBBlack edition-Sata II تهيه کنيد(اين که خيلي بهتره).
ضمنا فن موجود در باکس پردازنده کاملا جوابگو هست و نيازي نيست فن ديگه اي بخريد! مگه اينکه قطد اورکلاک داشته باشيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز اين مادربورد توي بازار هنوز نديدم. پس قيمت قطعي نميشه داد. گاهي اوقات قيمت با منطق جور در نمياد. مثلا GA EP43UD3L و GA EP43TUD3L هم قيمتند. به سياست و مقدار موجود در بازار و انبار آواژنگ هم بر مي گرده. فکر کنم آواژنگ چون نداشتن و واسه تهيه کردنشم نمي تونستن بهتون قول بدن اينجوري باهاتون برخورد کردن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز برند XFX در رده هاي جهاني از مابقي بهتره. البته اگر بات گارانتي سازگار ارقام بتونبد گير بياريد. در اولويت بعدي Asus و يعدشم Giga و Sapphire.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar_khan2312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدقيمت رم کلا يکم بالا رفته. من پيشنهاد مي کنم اگر نمي تونيد واسه 4 گيگ رم Corsair هزينه کنيد فعلا دوال 2 گيگ بخريد و بعدا ماژول بهش اضافه کنيد(اينجوري ضرر نمي کنيد).
به نظر من P22500 و W2261VP از مابقي به نسبت قيمت بهترن. W2261VP داراي پورت HDMI هست که بنده به شخصه کاربرد منطقي فعلا براش نمي بينم. زمان پاسخگويي هم توي کار تاثير ملموسي نداره. چون همشون يا 2ms هستند يا 5ms که در عمل اختلاف ملموس نيست.
بنده P22500 رو پيشنهاد مي کنم.(کلا بنده برند سامسونگ رو در رده 22 اينچ به LG ترجيح مي دم).
بازم سوالي بود در خدمتم.(تا امروز ظهر هستم و هفته آينده نيستم).

Bookmarks