مادربرد چی گرفتید . رم رو کینگستون هایپر ایسک بگیرید
Kingston HyperX 4GB 1600 بگیرید 145 تومن هست
*MoJtAbA* (26-05-14)
|
الان من یه مدل h87 deluxe دارم با همون گیابایت که شما لینکشو دادید فقط مشکلی هست جنس بدنه این گیگابایته انگار یکمی کیفیتش پایینه کیفیت لحیم و رنگ بنده و مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یکم میخوام رنگ بندی اینا بهش بیاد واسه همین حالا کدوم بهتره؟
مثلا این رمه ابیه .میشه مشکی شو لینک بدید؟
بعد یه سوالی که دارم کیس هایی که دیدم همه درهاش کشویی بوده خوشم نمیاد اگه قبلنا کیس های اپل رو دیده باشید چطوری میومد بریون درش
یه سری عکسم تو نت بود در کیس توی یه قاب هست که کولر مستر اینطوری و لبه ی در کیس روی لبه ی کیس قرارنمیگیره دنبال همچین کیسی هم هستم اهن پاره هم نباشه کوچیک اینا باشه
با تشکر
گیگابایت مدل دلوکس ندارد .رم همون هایپر ایکس بگیرید نهایت سازگاری رو با این برد دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کیس رو مشاهده کنید به نظرم عالیه از برند thermaltake
Thermaltake - Global - Commander MS-I - VN40001W2N
*MoJtAbA* (26-05-14)
ببخشید مادربرد دوم ایسوس هست *برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Thermaltake - Global - Commander G41 (Window) - CA-1B4-00M1WN-00
این کیس رو ببین دوست من یه همچین چیزی میخوام
حالا بیا بقیه عکس هاشو ببین مین بردی که داره چه شکلیه من این H87 که گفتید رو خریدم این شکلیه که تو عکس هست
این برد گیگابایت که پیشنهاد کردم .از عکس هم مشخص هست که کیفیت های خوبی دارد . در مورد کیس هم اون مدلی که معرفی کردم موجودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H87-D3H (rev. 1.x)
*MoJtAbA* (26-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
ببخشید کجا موجوده ؟ :-?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یکی از مارکت های آنلاین موجود داشت . تو بازار رضا هم دیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks