*MoJtAbA* (25-07-14), faramarz_mit (25-07-14), mamy007 (25-07-14)
پس حکایت شما حکایت کسی که قصد داره وسلیه ی نقلیه ای که داشت (ژیان) اش رو بفروشه و هواپیمای جنگنده بخره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کار شما اینقدر حرفه ای هست که 20 میلیون می بایست هزینه کنید؟!!
مثلاً یه سیستم در حد 4 تومن براتون کمه تا 16 میلیون رو صرفه جوی کنید؟!
مثلاً ژیان رو رد کنید و یه ماکسیمای 100 میلیونی بخرید. :D
*MoJtAbA* (25-07-14), faramarz_mit (25-07-14), mamy007 (25-07-14)
حالا چرا یهو تصمیم به خرید سیستم 20 میلیونی کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سیستم های 10 تومنی کار کردید؟
بله با سیستم ها قوی هم کار کردم نه زیاد توی یه شرکت طراحی داخلی و یکی هم تیزر تبلیغاتی می ساخنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faramarz_mit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این سیستمو فقط برای کارهای معمولی نمی خوام راستش برای ساخت انیمیشن برای تیزرها و انیمیشن های کوچک و چند تا کار دیگه توی همین وادیا می خوام
من می خوام این مبحثو خبلی حرفه ای و سریع دنبال کنم.
حالا پیشنهاد شما چیست ؟
آخرین ویرایش توسط mamy007 در تاریخ 25-07-14 انجام شده است
Hessam II (25-07-14)
شما به سیستمی نیاز دارید که گرافیک قوی داشته باشه و تعداد هسته های سی پی یو شما هم باید زیاد باشه مثلا 8تا کفایت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم های کلاسترینک مشکلات خاص خودشو دارن هم از لحاظ جا و هم از لحاظ سیسم های تهویه دما
شما که خودتون با سیستم های نسبتا قوی کار کردین حساب کار دستتون هس میدونید سیستم باید تا چه اندازه ای قوی باشه
بنظر من پولی که دارید خرج میکنید درست خرج کنید برای خرید بیشتر مشورت بگیرید من خودم کارم با رندر هست واقعا نمیدونم حجم کارایی که شما میخواید انجام بدید چقدر هست که دنبال سیستم های کلاسترینک دارید میرید
میتونید با هزینه کمتر سیستم بهتر با کارایی بیشتر نهییه کنید همیشه گرون بودن سیستم به معنی بهتر بودنش نیست
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faramarz_mit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم هم از کلاسترینک فرار میکنم ( دنبال همچین سیستمی نیستم )
راستش بله توی این مدت درباره ی این جور سیستما خوندم و راستش می دونم مناسب من نیست .
ولی حجم بعضی از کارام خیلی زیاد هست و یه سیستمی می خوام که بتونم راحت از پسش بر بیاد. درسته شاید من با سیستمی کمتر کارم راه بیافتد ولی آیا زیاد وقتم برای رندر هدر نمی شود ؟
Hessam II (25-07-14), noobkiiler (25-07-14)
به نظر من شما یک پردازنده Intel Core i7-4960X Ivy Bridge-E با سوکت 2011 به همراه یک برد خوب تهیه کنید . کاملا جوابگوی کار شما هست . البته NVIDIA Quadro K4000 هم نباید فراموش کنید .
mamy007 (25-07-14), mehrdad_ab (26-07-14)
سیستمی که در پست شماره 2 گفته شده خیلی خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت یه سیستم خیلی قویتر (سیستم پیشنهادی در پست 2 بسار فوی هست) با این سیستم در هنگام رندر گرفتن به یه استراحت 1 ساعته برمیگرده
بذا اینجوری برات بگم تو یه سیستم خیلی قوی میخری که بابتش کلی پول دادی وقتی کارتو میذاری رندر میتونی بری ناهارتو بخوری بعد بیای نتیجه کارتو ببینی ولی اگه با یه سیستم در یه سطح پایینتر بخوای رندر بگیری وقتی رفتی ناهارتو خوردی میونی 1 ساعت هم استراحت کنی
حالا بنظرت تفاوت زیادی وجود داره؟؟
ممکنه ناهار خوردنت یکم طول بکشه که مثلا اگه کارتو با هردو سیستم رو رندر بذاری متوجه نشی کدومش زودتر تموم شده که فقط با دیدن تایم رندر بتونی متوجه بشی
آخرین ویرایش توسط faramarz_mit در تاریخ 25-07-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (25-07-14), mamy007 (26-07-14), noobkiiler (25-07-14)
دوستان با عرض پوزش بابت تاخیر یک سری توضیحات کلی میدم
ما در ضمینه رندر تصاویر 2 مبحث داریم : cpu و gpu بیس
برای اینکه به یک نتیجه برسیم اول روی cpu بیس صحبت میکنیم
برنامه cinebench تقریبا یک استاندارد خوب برای تست قدرت پردازنده در رندر 3 بعدی است
نتیجه این تست برای یک پردازنده 4790 که با یک مادربرد خوب زیر 2 تومن قیمت داره برابر با 8.34 است
نتیجه همین تست بر روی 4960x که با یک مادربرد خوب حدود 5 تومن در میاد برابر با 11.23 است
و برای 2 عدد 2670 که حسام جان معرفی فرمودند با مادربرد که حدود 11 میلیون قیمت داره 22.50 است
بنده منکر قدرت بیشتر و راحتی استفاده از 4960 و 2670 نسبت به 4790 نیستم ولی قیمت نسبت به پرفورمنس بازاویه زیاد در این محصولات دیده میشه
زمانی که شما در حال رندر یک انیمیشن حرفه ای هستید تنها راه حل شما کلاستر است ( مگر اینکه عمر نوح داشته باشید )
به هر حال اگر کار شما حرفه ای است بالاخره کارتون به کلاستر گیر میکنه امروز از آن فرار کنید چند ماه دیگه مجبور میشید به سراغ آن بروید
پینوشت : شاید در آینده نچندان نزدیک با پیشرفت تکنولوژی (بخصوص پردازنده های کوانتومی) ما سیستمهائی داشته باشیم که قادر به رندر انیمیشن در زمان کوتاه باشند ولی در حال حاضر قویترین سیستمها موجود در بازار بدون در نظر گرفتن قیمت به تنهائی توان این کار را ندارند
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 26-07-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks