HEXATOR (12-03-15), Rezasam1 (01-12-14), seyed mamali (25-11-14), تهرنگ (25-11-14)
اتفاقاً درخواست مشاوره ی شما در قالب این تاپیک، بنده رو به تحقیق و پرسش از یکی از کارشناسان فنی شرکت طرف همکاریم وا داشت. طی صحبت های انجام شده و انتظاری که از قبل داشتم، اونها هم خرید کارت GTX 970 رو بهتر ارزیابی کرده و کارت های خانواده ی کوادرو رو مناسب نرم افزارهای صنعتی و دانشگاهی دیدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال آخر هم بررسی کارشناسی می طلبه که از علم پاسخگویی بنده، خارجه. (نمی دونم.)
شاید منظورش کارت گرافیک های رده بالاتر کوادرو بوده. یا کارت های رده پایین رو برای کاربری های نیمه حرفه ای و متوسط توصیه کرده. شاید منظورش این بوده که این سری کارت ها هم با نرم افزارهای این کمپانی سازگاری مناسبی داره و ... .
ضمناً با بودجه ی 8/5 میلیون میشه دست کم 8 لیست قطعات خوب در قالب یک سیستم کامل به شما معرفی کرد که هر کدام معایب و مزیت های مختص به خودش رو داره. من لیستی که از منظر خودم معرفی کردم رو انتخاب های متعادلی می دونم به گونه ای که راه برای ارتقا در آینده رو هم برای شما باز میذاره و چیزی رو از دست ندادید.
حساسیت و سختگیری بیشتر در انتخاب، ممکنه شما رو به انتخاب های نامعقول وا داره.
HEXATOR (12-03-15), Rezasam1 (01-12-14), seyed mamali (25-11-14), تهرنگ (25-11-14)
سلام دوست خوبم
با اجازه اساتید عزیز من خلاصه وار به چند نکته اشاره می کنم :
1. X99-A کاملاً جوابگوی شما خواهد بود چرا که تفاوت هایی که بین X99-A و Deluxe وجود داره شامل اسلات های PCI-E بیشتر (5 اسلات در برابر 3 اسلات PCI-E3 که در 5930K و 5960X در حالت 3Way و 4Way حداقل در x8 کار می کنند ) ، دو پورت شبکه ، Wi-Fi و تفاوت پورت های پنل پشتی هست
در مورد اسلات های گرافیک هیچ فرقی به حال شما که V-Ray کار می کنید ندارد حتی اگر روزی بخواهید 2 عدد 970 را هم SLI کنید هیچ فرقی به حال شما نخواهد داشت اگر 5820 را نصب کرده باشید و تفاوت5820K و 5930K صرفاً در تعدادمسیرهای بیشتر PCI-E خلاصه می شود .
یعنی با فرض نصب یک پردازنده یکسان روی دو مادربرد در حالت 2Way هردو مادربرد پهنای باند مشابهی را به شما می دهند !
5820K روی هردو مادربرد X16-X8 و 5930K به شما X16-X16 را خروجی می دهد که البته برای کسی که V-Ray Adv کار می کند نیازی به دو کارت گرافیک نخواهد داشت .
2. در مورد SSD و هارد ترکیب یک SSD خوب در کنار یک هارد حتی وسترن گرین 4 ترا هم مشکلی ایجاد نمی کند
3. در مورد کولینگ از نظر پایداری سیستم در مورد کاربرد شما در کل واترکولر بهتر است اما در صورت خرید باید به شدت مراقب باشید . چون پیامدهای خریدواترکولر Closed Loop وجود دارد و در استفاده دائم و 24/7 شدیدتر است و پمپ سریعتر به پایان عمر خود نزدیک می شود چرا که عمر پمپ براساس ساعت کارکرد سنجیده می شود و در استفاده 24/7 و دائم 50000 ساعت MTBF کولری مثل H100i رقم بزرگی نیست !!
NH-D15 بسیار قدرتمند و خوش قیمت و البته عظیم الجثه است و با کولری به ارتفاع 16.5 و عرض 16.1 سانت طرف هستید !! و موقع نصب ترجیحاً فن جانبی سمت دیگر هیت سینک که رم ها نصب نشده اند نصب کنید و و یک تهویه خوب برای کیس در نظر بگیرید .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 25-11-14 انجام شده است
ممنون از پاسخ های فنی و خوبت.. با این اوصاف و با توضیحات خوب حسام، تصمیم نهاییم برای مادربرد Asus x99 A و برای پردازنده 5930K و برای کارت گرافیک GTX 970 تصویب شد. در کنارش یه ssd 128 و یه هارد 3 یا 4 وسترن البته نمیدونم گرین بهتره یا رد یا بلک؟؟ رم هم بسته به پولم 16 گیگ یا کمی صبر کنم 32 DDR4 بیاد و برای کیس گرین 9 و برای کولر هم پیشنهاد حسام که D15 هست رو میخرم ولی نمیدونم واترکولینگ هم میخوام یا نه؟؟ و در نهایت با این کانفیگ پاور رو هم مرددم..... لطفا با این اطلاعات دوستان اهل فن یه لیست با قیمت برام جمع بندی کنند ببینیم درنهایت چهجوری فیکس میشه... برای مانیتور هم خودم 27 اینچ IPS ایسوس مدنظرمه ولی بازم خوشحال میشم نظر کارشناسی دوستان رو بدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (25-11-14)
اگه گرافیک بهتر با قیمت خیلی مناسب خواستید میتونید به تاپیک منم یه سر بزنید http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...4%DB%8C-50492/
seyed mamali (25-11-14), تهرنگ (25-11-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه حجم بالا بخای باید گرین بگیری....بلو نهایتش 1ترا هست
من گرین 1 ترا دارم خیلی عالیه ولی از بلو راضی ترم....
اگه بتونی دو تا بلو1ترا بگیری ترکوندی(بلو سریع تره)
بلک هم خیلی گرون میشه....
ولی بلک 4 ترا واسه خودش سالاریه عین بنز کارمیکنه ، رو گنج باید نشسته باشی که بری سراغ بلک حجم بالا....
با اجازه ی بزرگتر ها یه نظر بر مبنای تجربیات تلخ خودم از هارد بدم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من به جای خرید یه 4 ترا،،،،،2تا2ترا بخری خیالت راحت تره...
در کل هارد قطعه ای هست که خیلی ریسکش بالاست،امروز سالمه فردا به لقا الله میپیونده....حالا خود هارد به درک(از زبون آدم مایه دار)،باز گردوندن اطلاعات توش بگیر نگیر داره...
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 25-11-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
M3RS4D 50062 (25-11-14), تهرنگ (26-11-14)
آقا من تو مدل رم و کارت گرافیک موندم... رم ماژول 8 DDR4 میخوام بین کورشه و جی اسکیل موندم و گرافیک 970 ولی نمیدونم چه مارکی و کدوم مدلش
رم پیشنهادم g.skill trident x هست .در مورد گرافیک پیشنهادم GV-N970G1 GAMING-4GD گیگابایت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم بررسی این محصول
Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming review - PC Gamer
HEXATOR (12-03-15), Rezasam1 (01-12-14), مهدی بهادرفر (01-12-14), تهرنگ (01-12-14)
برای کیس هم انتخاب من Green x9 هست. آیا همین رو بگیرم یا از این بهتر هم برای من هست... ضمن اینکه هارد سیگیت بگیرم خوبه یا وسترن؟
کیس x9 واقعاکیس خوبی هست .این کیس از کولر مستر هم با توجه به قیمت کمترش هم مناسبه حدود 390برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master: CM 690 III
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (02-12-14), HEXATOR (12-03-15), مهدی بهادرفر (01-12-14), تهرنگ (01-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks