بستگی به نوع کار بریتون داره
معمولی
نیمه حرفه ای
حرفه ای
در مورد هارد هم فکر میکنم WD Black گزینه خوبی باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من یک سیستم برای کار های مالتی مدیا و انکود کردن فیلم میخواستم چه سخت افزاری رو پیشنهاد میدین؟
و اینکه دو عدد هارد 2 ترابایت هم میخواستم بگیرم چه مارکی بگیرم؟
مشخصات:
بودجه بین 3 تا 4 میلیون میتونم هزینه کنم.
سیستم هم کیس و مانیتور
سطح کاربردی هم نیمه حرفه ایی میخوام کار مالتی مدیا(مایا، افتر افکت، پریمیر، 3D Max) و گیم انجام بدهم
میزان حجم هارد هم 4 ترابایت و برای رندر به صورت نیمه حرفه ایی یک هارد SSD 128گیگ.
آخرین ویرایش توسط Venda در تاریخ 28-03-14 انجام شده است
|
بستگی به نوع کار بریتون داره
معمولی
نیمه حرفه ای
حرفه ای
در مورد هارد هم فکر میکنم WD Black گزینه خوبی باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Venda (28-03-14)
Venda (28-03-14)
البته از این لیست هم میتونید استفاده کنید ...
بهترین سیستم و قطعات کامپیوتری پیشنهادی بر اساس کاربرد و قیمت (اسفند 92)
Venda (28-03-14)
آپدیت کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه کردم ولی میخواستم بسته به کارم کامل سفارشی بهم راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam II (28-03-14)
خوب شما نوع کاربریتون رو نگفتید؟؟؟
|
میخوام کار مالتی مدیا(مایا، افتر افکت، پریمیر، 3D Max) و گیم انجام بدهم(سایز مانیتور هم فول اچ دی باشه معمولی نباشه.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کار های که میخواید با این نرم افزار ها انجام بدید در چه سطحی هستش معمولی یا حرفه ای یا نیمه حرفه ایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Venda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون سیستم از 2 میلیون شروع میشه تا 30 الی 40 میلیون
داخل پست اول گفتم کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سطح کاربردی هم نیمه حرفه ایی
سقف هزینه ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Venda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks