یه نکته ای من دیده بودم گفتم اشاره کنم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نکته اول سری X بصورت خودکار 0.1گیگاهرتز افزایش فرکانس میدن (3.4 گیگاهرتز تمام هسته ها هست، 3.8 گیگاهرتز بووست 1تا2هسته، با XFR تمام هسته ها به 3.5 گیگاهرتز میرسن).
فارغ از این شما با هر ایر کولری میتونی تا فرکانس 3.9گیگاهرتز آورکلاک کنی تمام هسته ها رو.
مازاد بر اون 3.9گیگاهرتز، بایستی حداقل ایرکولر Noctua NH-D15 SE-AM4 تهیه کنی که تا فرکانس 4.0 یا شاید 4.1 گیگاهرتز تمام هسته ها رو برسونی.فعلا هیچ ایر کولر یا حتی واترکولری توی بازار نیست که بتونه استیبل تا بیش از 4.1 گیگاهرتز افزایش فرکانس بده.(منبع JayZTwocents)
برای 0.2 فرکانس هزینه ی بسیار زیادی بایستی متقبل بشید،علاوه بر مشکلات آورکلاک.
نکته ی دوم اینکه خود ایر کولر WraithMax که همراه سی پی یو هست، به اندازه ی ایر کولر NH-L9x65 SE-AM4 توانایی دفع گرما رو داره.
سوم اینکه رم ها رو بدین شکل تهیه کنید:
یا 2666 مگاهرتز. یا 2933 مگاهرتز. یا 3200 مگاهرتز. در حال حاظر بیش از 3200 هم نمیتونید آورکلاک کنید فعلا مقدور نیست.
از 2133 مگاهرتز تا 2666 مگاهرتز حدود 6% تاثیر مثبت داره.
از 2666 مگاهرتز تا 3200 مگاهرتز بین 1-3% تاثیر مثبت میزاره (منبع LinusTechTips)
در حال حاظر فقط رم های AData هستند که توی بازار بیشتر پیدا میشن و قیمت رم 32 گیگ 2666 ای دیتا، زیر 1 میلیون تومن هست.
موفق و سلامت باشین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks