Mohammad-RI (02-07-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام. من تویه دوراهی قرار گرفتم بین pcوps۴.چند سوال دارم
۱.میشه بازی های ps۴ را رایگان دانلود کرد؟یا روش دیگه ای بدون خرید مستقیم بازی/چون قیمت بازی هاش نجومی بالاست.
۲.برای خرید یک سیستم که بازی های روز با تنظیمات گرافیکی بالا مثلاgta vروش اجرا بشه چقد پول لازم است؟؟
۳.کلا شماکدومو پیشنهاد میکنید؟؟بودجه ای که دارم تا ۳ میلیونه
۴.بنظرتون قراره قیمت کنسول های بازی تا چند ماه اینده میاد پایین یا نه؟؟ چون اخیرا خیلی رفته بالا
Mohammad-RI (02-07-18)
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
با 3میلیون کیس گیمینگ نمیشه بست دوست عزیز
پس ps4 بگیرید
واسه کیس گیمینگ حداقل 5 میلیون لازمه
کیسی با این مشخصات بازدهی ps4 رو میده :
یه پردازنده 4 یا 6 هسته ای به همراه 12 گیگ رم و یه کارت گرافیک با قدرت حداقل 3 ترافلاپس با 4 گیگ حافظه اختصاصی
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 27-06-18 انجام شده است
Armanzandigh (27-06-18), infernali (27-06-18), Mohammad-RI (02-07-18), sfmth (27-06-18)
کاربر شهرسختافزار
همانطور که آقای DOOM999 فرمودند شما از فکر کیس گیمینگ بیا بیرون و اما در مورد بازی های PS4 ، میتونی با اکانت هکی بازی های زیادی رو با صرف هزینه خیلی کم داشته باشی ولی فکر نکنم بتونی آنلاین بازی کنی و اگر با آفلاین بازی کردن مشکلی نداری بازی های هک شده برای PS4 هستند.
Armanzandigh (27-06-18), DOOM999 (27-06-18), Mohammad-RI (02-07-18)
کاربر شهرسختافزار
منظورتون از اکانت هکی چیه؟؟میشه واضح تر توضیح بدین ببخشید چون من اطلاعات کمی دارم راجب به ps4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
تنها مشکل من هزینه بالای بازی های ps4هست و توانایی خرید ندارم راهکاردیگه ای وجود داره؟...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (01-07-18), Mohammad-RI (02-07-18)
کاربر شهرسختافزار
شما اگر بخواهید به صورت قانونی بازی های PS4 رو تهیه کنید باید پول زیادی برای هر بازی بپردازید. مزایایی که این حالت دارد اینه که اگر آن بازی بخش آنلاین داشته باشد و همچنین شما اینترنت مناسبی برای اجرای روان بازی به صورت آنلاین داشته باشید ، شما می توانید از بخش آنلاین بازی ها لذت ببرید.
ولی حالتی وجود دارد که شما می توانید بازی های PS4 رو از اینترنت دانلود کنید و بازی کنید. این کار غیر قانونی است و سونی اجازه نمی دهد که شما به صورت آنلاین و از طریق اینترنت با دیگران بازی کنید. چون شما این بازی را نخریدید.
تا جایی که می دونم 99% مردم ایران به صورت آفلاین ، PS4 بازی می کنند. چون اینترنت ایران پینگ خوبی ندارد. منظورم اینه که Time Out و Lag و Delay باعث میشه که شما از بازی آنلاین لذت نبری و هرچی فحش و ناسزا هست به اینترنت ایران بدی. حتی اکثر گیم نت ها هم بازی هکی نصب می کنند. میرن 200 هزار تومن میدن و 30 تا بازی نصب می کنند مثلاً.
بازی های هکی در PS4 مثل بازی های کرکی در PC هست.
در مورد اکانت هکی بهتره سمتش نریو مثلاً برات اکانت هکی نصب می کنن و چند تا بازی که نه فروشنده میدونه چه بازی هایی هست و نه شما می دونی ، هم توش هست. بعد دفعه بعد میری یک اکانت هکی دیگه برات نصب می کنن. من زیاد در مورد اکانت هکی اطلاع ندارم ولی سمتش نرو. همین که PS4 خریدی خودت اکانت بساز و هر بازی که دوست داشتی رو نصب کن.
من تا حالا PS4 نداشتم به خاطر همین اطلاعاتم در این زمینه کافی نیست ولی میکرو و سگا داشتم.
Armanzandigh (30-06-18), Mohammad-RI (02-07-18)
Ryzen 5 2400G
B350M PRO-VDH
GP500B-HP Plus
WD BLUE 1TB
WD Green SATA3 120GGreen
Green Hiwa
DDR4 4GB X2
میشه حدود 3.5
gta v رو هم روی veryhigh میتونین بازی کنین
موقع بازی باید همه چی رو ببندین
اگه بودجه بیشتری داشتین رم 16 با فرکانس بالاتر بگیرین
آخرین ویرایش توسط sfmth در تاریخ 27-06-18 انجام شده است
Armanzandigh (30-06-18), DOOM999 (01-07-18), Mohammad-RI (02-07-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما چجوری با وجود نداشتن کارت گرافیک خوب و فقط با apu میگین که gta v رو روی very high میشه اجرا کرد؟گمراه میشن خببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armanzandigh (30-06-18)
روی veryhigh حدود 35 فریم میانگین میده توی 1080p با همین apuبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanshahy@[URL="http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=40734"
آخرین ویرایش توسط sfmth در تاریخ 28-06-18 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
PS4 هک شده، می تونید دستگاهتون رو با راهنمایی هایی که تو نت هست به اصطلاح Jailbreak کنید و بازی هارو از نت رایگان دانلود کنید حالشو ببریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armanzandigh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلانم باز میشد بازی رو به صورت دیسک دست دوم از یک نفر بخرید بازی رو تجربه کنید و بعد دوباره بذارید توی نتو بفروشیدش، نهایتا انگار که پولی پرداخت نمیکردید
اگه آدم بخواد روی PC زیر 60 فریم بازی کنه همون کنسول بخره خیلی خیلی بهتره، که توی کیس شما قطعا کنسول بهتره
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
اگر ps4 می خری، زودتر بخر بنظرم که گرونترم شاید بشه. اما اگه pc می خری بنظرم الان وقتش نیست. بذار فعلا تکلیف واردات قطعات با دلار ۴۲۰۰ مشخص بشه. احتمال می دم قیمتا پایین بیاد اگه عجله نداری
Armanzandigh (30-06-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks