برای چه کاری می خوای ؟؟؟
دوستان من یه کامپیوتر با این مشخصات دارم
مادربورد 945plm-s2
رم 2تا 2gb ddr2
گرافیک geforce gt 240
cpu intel core2 duo e7300
اخرین باری که ارتقا دادم سیستمو حدود 3 یا 4 پیش بود میخواستم یه ارتقای کوچولو سیستمم بدم اونم cpu م
خودم مد نظرم 5 یا 6 هسته ای
میخواستم بدونم چه مدل cpu مناسبه و دیگه چچیزی باید ارتقا بدم برای این کار (مادربوردم که فکر میکنم 100 % باید عوض کنم D:)
باز حالا دوستان متخصص یه راهنمایی بکنن خوهشا قیمتم بگید
مرسی
|
برای چه کاری می خوای ؟؟؟
سلام،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blitz2150 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت بخیر
به نظر من شما نیاز به خرید یک سیتسم جدید دارید.
بر پایه 1150 یا 1155
که در آنصورت نیاز به مادربورد جدید ، سی پی یو جدید،رم های ddr3 نیاز دارید.
که برای کمک بیشتر باید بودجه خودتان را مشخص کنید
و گرنه پلتفرم فعلی شما خیلی قابل انعطاف نیست.
بنظرم نمیتونین روی این پلتفرم زیاد مانور بدین باید کلی ارتقا بدین هزینه مورد نظرتونم ذکر کنید.
همین سیستم برای کارای معمولی خوبه وب دیدن فیلم گوشدادن موسیقی افیس فوتوشاپ معمولی نه حرفه ای و کارای روزمره ...
ولی اگه نرم افزار خاصی یا بازی خاصی یا برای کاره خاصی میخواهید باید نوع کاربریتون و سقف قیمت رو مشخص کنید
|
فقط cpu میخوام عوض کنم چیزی دیگه هم اگه مجبور باشم وگرنه درسته برا بازی میخوام ولی خیلی به قول دوستان بازیخور نیستم
بودجه خاصی مد نظرم نیست شما حالا یه قیمت برا سی پی یو 5 یا 6 هسته ای معمولی رو به خوب به من بده با چیزای دیگه ای که باید عوض کنم
دوست عزیز مادربرد شما به دلیل fsb 800 قابلیت پشتیبانی از پردازنده قویتر سوکت 775 ندارد .
ارزان ترین ارتقا
Intel Pentium G3220 192
GIGABYTE GA-H81M-S2PV 210
قطعات خودتون هم میتونید بفروشید .
life24 (30-03-14)
قیمتاشون چنده؟ از cpu خودم چقدر قوی تره؟
پلتفرم قابل قیاس نیست . شما با این ارتقا بعدا میتونید قویترین پردازنده موجود هم داشته باشید روی سیستم . قیمتشون هم جلوی هر کدوم زدم . فقط یک رم 2 گیگ یا 4 گیگ کینگستون ddr3 هم لازم دارید .
همیشه به یاد داشته باشید برای نسل قبل هزینه نکنید . ولی با این ارتقا کاملا سیستم بروز میشود .
blitz2150 (31-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks