lover phoenix (06-02-10), ripek (06-02-10)
فقط خواستم بگم که معادل GTX260 کارت HD4870 هستش نه HD4850 و معادل GTS250 کارت HD4850 هستش نه HD4770 .
در ضمن پردازنده Phenom II X4 940 از حافضه DDR3 پشتیبانی نمیکند و تنها توانایی پشتیبانی از DDR2 و AM2+ را دارد.
در ضمن من هنوزم معتقدم برای Premier باید یک هارد جدا داشت و 500 مگ تنها برای سیستم عامل ، برنامه ها و عملیات مربوط به پرمیر از کارایی سیستم کم میکند .
به نظر من این سیستم یک 250 مگ برای برنامه ها و ویندوز لازم دارد و یک 500 مگ اختصاصی برای کش . ذخیره فایلهای نهایی پرمیر .
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 06-02-10 انجام شده است
lover phoenix (06-02-10), ripek (06-02-10)
ممنون عزيزان
خدمت جناب سروش عرض كنم كه نهايت نهايت 700 تومن
فكر كنم بهترين كار همين باشه كه جناب نيما و سروش گفتند يعني گشتن و ارزيابي و در نهايت پيش فاكتور گرفتن و قرار دادن در اينجا
باز هم لازم ميدونم از تمام راهنمايي هاتون تشكر كنم
reza76622201 (07-02-10)
سلام
من توی این چند روز بازار رو زیر و رو کردم و کلی پیش فاکتور بر مبنای پیشنهاد دوستان گرفتم.
فکر کنم که جمع بندیشون رو 1 فروشگاه با گارانتی های آواژنگ داشت که همه کارهاش رو انجام میداد.
اما در طی این چند روز گذشته قیمت ها در مشهد خیلی بالا رفته. مثلا 945 کمیاب شده!
لطفا نظر خودتون رو درباره این پیش فاکتور بفرمایید ( البته متاسفانه قیمت ها از اونی که دوستان گفتند بالاتره)
GA-MA770T-UD3 112T
Phenom II x4 925 170T
GELL 2*2 1333 ddr3 120T
Leadtek GTS 250 256bit 175T
HDD 500G 62T
SONY 24X 30T
CASE:GREEN? 30T
GREEN W585 94T
KEY&MOUSE 18T
لطفا نظرتون رو بفرمایید . البته پاور رو برای 260 گذاشته که بفرمایید برای 250 چی باید گذاشت؟
من میخواستم گرافیک 260 بزارم اما قیمت هستش 285 تومن
1- این که گرافیک هستش 256BIT و برای 260 هست 448BIT یعنی چی؟ و این بیت ها چه کاری رو انجام میدند؟
2- آیا با این گرافیک (250) میشه آخرین نسخه کال آف دیودی رو براحتی و بدون مشکل بازی کرد؟
3- برای گرافیک برند گیگا رو هم داشت با قیمت 198. کدوم برند بهتره؟ گیگا یا لیدتک؟
4- اینکه برای رم بجای 4 گیگ،2تا 2 گیگ گذاشته هیچ مشکلی نداره و فرقی با 4 نداره؟
5- ظاهرا بوسیله مادربرد GA MA785G UD3H که گفته میشه یک جای اضافی داره آیا میشه واقعا چند سال دیگه یک کارت گرافیک کمکی قرار داد تا گرافیک بالاتر بره؟مثلا در حد 260 بشه؟
6- آیا ddr3 مادربرد یاد شده هم موجوده؟
7-در پست 16 جناب سروش فرمودند Ram Reader+Modem+Fan Hard=14 T . منظور ازRam Reader و Fan hard چی هستش و آیا باید به فروشنده بگیم که اونها رو هم قرار بده، یا در تمام کیس ها خود به خود وجود داره?
8- در اینجا 2مدل گیگا 250 معرفی شده، فرق این دو با هم چیه و کدوم بهتره؟
GV-N250OC-1GI
http://www.ratashop.com/index.php?productID=957
GV-N250ZL-1GI
http://www.ratashop.com/index.php?productID=690
منتظر راهنمایی و پاسخ یک یک شما عزیزان هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتون پیشنهاد میدم تا بعد از تعطیلات صبر کنید قیمتهای بعضی از کالاهائی که فرمودید واقعی نیست ولی بعد از تعطیلات به احتمال زیاد به قیمت اصلی بر میگرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در مورد سوالات
1. خیلی جدی نگیرید اونقدری که gpu مهم هستش این 128 ، 256 یا 448 اهمیت نداره ، برای مثال یدونه 5770 که 128 بیتی هم هست از 250 قویتره
2. cod بازی خیلی سنگینی نیست و احتمال قوی با رزولیشن معمولی ( 1280 یا 1680 ) با کیفیت خوب میتونید بازی کنید
3. به شخصه برند gainward رو به دلیل قیمت مناسب ، قدرت آورکلاک خوب و کیفیت قطعات بیشتر میپسندم ، برای مثال 250 گینوارد رو میتونید به قیمت 155 و 140 تهیه کنید ( نسخه معمولی و گرین )
4. روی این پلتفورم بهتره رم بصورت دوال چنل نصب بشه ( ۲ تیغه ۲ گیگی )
5. معمولا کراسفایر یا sli مقرون به صرفه نیست ، مثلا شما به جای ۲ عدد 250 به قیمت حدود 300 تومن میتونید یدونه 5850 تهیه کنید که از مجموع اون دو کارت قویتره
6. هست ولی گرونه ( فکر میکنم بالای 150 نومن باشه )
7. لزومی به استفاده از فن هارد نیست چون هاردهای جدید به اون صورت داغ نمیشن . رم ریدر هم اگر لازم دارید بخرید قیمتش بین 6 تا 8 تومنه ( همینطور مودم )
8. یکی آور کلاکیه که زیاد با اون یکی تفاوتی نداره ولی در کل بنظرم خرید گرافیک گیگا تو این رنج پول حروم کردن باشه
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
lover phoenix (12-02-10), ripek (10-02-10), soroush_es (10-02-10)
|
|
صحبت های نیما جان درسته
من خیلی از 9500GT گین وارد خوشم اومد هم شاب گارانتی میکنه و هم مهندسی فرآیند
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
lover phoenix (12-02-10)
من یک GTX260 از GainWard دارم ازش راضیم گارانتیش هم فرایند بود اما یک نکته هست و اون اینکه برند گینوارد توی ایران متاسفانه فقط برای یکسال گارانتی میشه و اونم احتمالا 4-5 ماه از گارانتیش گذشته است.
در ضمن Leadteck هم چیز بدی نیست و اگه از لحاظ جهانی نگاه کنیم از GainWard پر طرفدار تر هستش اما باید دید به چه گارانتی قرار است فروخته شود.
lover phoenix (12-02-10)
ممکنه شرکت بخصوصی که کارت شما رو گارانتی کرده به این صورت عمل کرده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی شاب برای گرافیک ۲ ساله هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lover phoenix (12-02-10)
یک فروشنتده گفت زمانی که Leadtech های آواژنگ زو میفروختم از 5 تا 3 تاش میومد مغازه آخر سر آواژنگ همه کارت ها رو برام تعویض کرد خلاصه خیلی محبوبه ولی ممکن هست رو مدل های خاص و ارزون مشکل داشته باشه
اما بالاخره اگر آواژنگ باشه مشکل نداره
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
lover phoenix (12-02-10)
ممنونم دوستان
در كل آيا اين سيستم بالا رو ببندم؟ از نظر شما مشكلي در اون نيست و پيشنهادي نداريد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا قیمتها بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا بعد از تعطیلات میتونم قطعات بهتر رو حدود ۵۰ تومن زیر این قیمت از تهران برات بفرستم
ولی اگر میخوای از همون مشهد خرید کنی گرافیک رو گینوارد بردار (قیمتش حدود 155 تومنه ) و dvd رو سونی نگیر چون خوندنش اصلا تعریفی نداره ( کلا تعطیله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بقیه قطعات مشکل بخصوصی نداره
lover phoenix (12-02-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks