haman9122 (15-04-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
یه مانیتور LED حدود 200 تومن میخوام کمتر بشه بهتره
چه برندی بهتره؟ چند تا با اولویت وقیمت معرفی کنید.
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hosein_haq در تاریخ 14-04-12 انجام شده است
haman9122 (15-04-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی اینقدر سرتون شلوغه؟ سوال من که زیاد وقتتونو نمیگیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haman9122 (15-04-12)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein_haq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein_haq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده از بابت تاخیر در پاسخ گویی ؛
اگر فقط پورت VGA برای شما کفایت کنه ، مانیتوتر LG-LED E1940s با ریسپانس تایم 5 میلی و قیمت حدود 180 تومن گارانتی 2 ساله، و استایل خوبی که داره ، کفاف کار شما رو خواهد داشت .
اگر مد نظر شما چیزی خاصی هست ، بفرمائید تا بیشتر همفکری کنیم.
hosein_haq (15-04-12), Rezasam1 (15-04-12)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون که جواب دادین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریسپانس تایم دقیقا چه تاثیری داره؟زاویه دید هم مهمه.
با پورت hdmi قیمت چقدر میشه؟اگه usb هم داشته باشه چه بهتر. بستگی به قیمت داره.
آخرین ویرایش توسط hosein_haq در تاریخ 15-04-12 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بازم ممنون از راهنمایتون
تو گشتی که زدم اینو مناسب دیدم چون هم یو اس بی داره هو دی وی ای اگه کیفیتش خوبه وشما تایید می کنی با قیمتش کنار میام AOC e2036V
البته این هم خوبه +AOC V19
حالا نظر شما چیه اگه با این مشخصات چیز بهتری سراغ دارید بفرمایید تا220 هم بشه می تونم
آخرین ویرایش توسط hosein_haq در تاریخ 17-04-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein_haq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان مانیتورهایی که روی بورس هستند ریسپانس تایم 2 یا 5 میلی دارن
اگر شما براتون LED بودن مهمه ، و با این بودجه ، مانیتوری که در بالا معرفی کردم بد نیست و الان کمی هم کاهش قیمت داشته
اما اگر می خواین بدونین که تفاوت این این ریسپانس در چی هست ، اینرو شما وقتی که مثلاً به صورت حرفه ای گیم بازی می کنید برای شما نمایان میشه . یعنی اختلاف زمانی که طول میکشه تصویر برای شما نمایان بشه . و همونطور که گفتم در گیم بصورت حرفه ای برای شما اهمیت خواهد داشت نه به صورت معمولی و یا کارهای روزمره .
LEd & LCD هم تفاوت چندان زیادی نخواهند داشت ، مگر در نور Brightness که توصیه می کنم اگر این مورد هم از اهمیت کمتری برخورداره ، این مدل هم گزینه بدی نیست . سایز بزرگتر ، و ورودی دیجیتال DVI رو داره . W2061TQ حدود 195 تومن
با این بودجه ، مانیتوری که پورت HDMI داشته باشه ، به نظرم نمیرسه و میتونید از پورت DVI با همین کیفیت استفاده کنید.
Rezasam1 (17-04-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks