aadam (19-01-10), MicroSystem (19-01-10)
کاربر شهرسختافزار
aadam (19-01-10), MicroSystem (19-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من اگر بخواهم در حال حاضر یک سیستم برای کسی جمع کنم از قطعات زیر استفاده می کنم ...
مادربرد = گیگابایت EP45-UD3R
CPU = اینتل Core 2 Duo E7400
رم = پاتریوت 2x1 GB Dual Channel
پاور = 'گرین 485 وات
گرافیک = گیگا 9600 GT
هارد = مکستور 320 GB
جمع قیمت قطعات بالا زیر 500 هزار تومان می شود ...
شما بهتره این رو بفرمایید که بیشتر چه کاری با سیستم انجام می دهید تا نسبت به کار شما قطعات
تغییر کند
reza76622201 (19-01-10), ripek (19-01-10)
یک سوال ، آیا اون همه کار شامل ویرایش فیلم و کار با فتوشاپ هم میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahrsaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahrsaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. با توجه به اينکه بازي نمي کنيد و کارهاي غير از بازي انجام مي ديد پس بي شک يه سيستم به روز و خوب مي خواين با سرعت خوب. پيشنهاد بنده ابنه که از سريهاي جديد خريد کنيد. برهمين اساس سيستم پيشنهادي بنده:
M.B : GA P55A-UD3
CPU : Intel Core i5-750
H.D.D : 500GB Western digital Black
RAM : 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX
VGA : Geforce 8500GT-1GB
DVD writer HP 1270R
Power Green 480Watt
اين سيستم توي هر چيزي غير از بازي عاليه و واسه بازي هم هر وقت خواستيد مي تونيد يه گرافيک خوب بندازيد روش و حالشو بريد. در هر صورت در مورد محاسن اين سيستم اگر لازم مي دونيد توضيح بدم!؟
سوالي بود در خدمتم
فکر کنم برای کارای مولتی مدیا از یه کارت قوی تر استفاده کنی.nvidia gt220خوبه.از cudaمیتونی واسه محاسبات سریع تر استفاده کنی.ارزش یکم خرج کردنو داره!!
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. بازم بهتره بگين منظورتون از هر کاري چيه تا جوري راهنمائيتون کنيم که هزينه اضافي نپردازيد.
aadam (19-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من, منظور من از همه کار غیر از بازی ، شامل : Autocad , photoshop , Arcgis و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته جنابعالی توی یکی از قسمتها ،سی پی یو مورد نظر رو که I5 750 بود رو انتخب کردین ،حالا پیشنهادتون برای بقیه قطعات که شامل(مینبورد ، هارد ، گرافیک ، پاور و رم) چیه?
آخرین ویرایش توسط shahrsaz در تاریخ 19-01-10 انجام شده است
ripek (19-01-10)
با توجه به نوع کارتان من به شما توصیه میکنم که از یک کارت NVIDIA برای شتاب بخشیدن به محاسبات CAD و PhotoShop استفاده بفرمایید. و با توجه به قیمت نجومی کارتهای حرفه ای Quadro توصیه من تهیه یک کارت مانند Geforce 8800 GT ویا Geforce 8800GTS نوع 640 یا 320 مگابایتی است و سپس آنرا به یک کارت Quadro تبدیل کنید.
How to SoftMod Geforce to Quadro
در صورتی که علاقه به پروسه ذکر شده بالا ندارید توصیه مناسب با توجه به بودجه شما GTX260 ویا GTS250 از محصولات شرکت NVIDIA میباشد.
ripek (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
MB EP55AUD3 قيمت 176000 تومان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahrsaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAM : 2*2GB Kingmax DDR3/Bus 1600Mhz قيمت 120000 تومان.
H.D.D Western digital Caviar Green 500GGB Sata II قيمت 54000 تومان.
VGA ATI HD 3450-512MB قيمت 34000 تومان.
پاور هم 480watt green قيمت حدود 50000 تومان.
ripek (23-01-10)
دوست عزیز با اون کارت گرافیکی برای کار ایشان مخالف هستم به ههیچ وجه توانایی لازم ندارد ایشان اگر از شتابدهنده سخت افزاری موجود در کارتهای گرافیکی به همراه تکنولوژی CUDA برای سرعت بخشیدن به عملیات استفاده کند از هر پردازندهای سریعتر میتواند محاسبات CAD و پردازشهای فتوشاپ را انجام دهد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هرچه فکر میکنم دلیل توصیه این کارت را از سوی شما متوجه نمیشوم. میشود در این زمینه مقداری توضیح دهید
reza76622201 (23-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks