در حال حاضر بنظرم evga یکی از بهترین گزینه ها باشه و در درجه بعدی gainwardبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد_VGA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
evga معمولا با گارانتی فارس ( faress ) به فروش میرسند و گینوارد را هم چند شرکت از جمله شاب گارانتی میکنه
سری 4xxx دیگه واقعا قدیمی شده و معمولا فروشنده ها میخوان به هر قیمتی شده ردش کنن
بنظرم شما نسبت به بودجتون این کارتها را خرید بکنید انتخاب خوبی داشتید
power color 5750 ~140
evga 450 ~155
power color 5770~180
evga 460 768 ~ 205
در مورد مادربرد الایت هم لطفا لینک از سایت سازنده بدین ( در سایت یک همچین مدلی پیدا نکردم )
عضو VIP شهرسختافزار
اگر منظورت این مادربرد هست: http://www.sazgar.com/fa/product/mot...?productid=707
مادربردی در سطح معمولی هست کلاً مادربردهای الایت از کیفیت پایینتری نسبت به خیلی برندها برخوردار هستند اما کارایی اونها نسبت به هزینه ای که براشون میکنید خوبه
من به نظرم اگر برای سیستم خانگی میخواهید استفاده کنید مادربرد بهتری تهیه کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت تمامیه دوستان.مرسی واقعا.
اقا نیما خدمتتون بگم که من هم به فروشنده گفتم که 450 evga میخوام ولی گفت گارانتیه خوبیه تداره و اینا.راجبه 5750 و 5770 میگفت برگشتیش خیلی بیشتر از 4870 بود.
4870یه زمانی واسه خودش خدایی میکرده.اینجا تو شاهی فقط 2 تا مغازه هست که بارهای نسبتا گرون و مدل بالا داره که اکثرا یا ddr5 gt240 پیشنهاد میدن یا 4870 یا 5670.ولی اینو مطمئنم که بارشو نمی خواد رد کنه چون همین الانم کسی 4870 نداره اینجا.کلا بین 450-5770-4870 کدوم واسه گیم بهتر جواب میده؟
مادر برد هم همونی بود که دوست عزیز vivid کفتن.اگر در حد معمولیه چطور 4 تا اسلات رم و 2تا اسلات گرافیک و جواب میده؟شما تا 120-130 مادر برد چی پیشنهاد میدین؟بر پایه اینتل.
مرسی بابت راهنماییهاتون
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد_VGA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر گرافیک evga با گارانتی فارس باشه خیالتون راحت باشه ولی شرکتهای دیگه هم این برند را وارد و گارانتی میکنند که بنده از وضعیت گارانتیشون اطلاعی ندارم
در مورد 5750 و 5770 هم حرفشون اصلا درست نیست ، این کارتها به دلیل مصرف بسیار پائین و خنک بودن خرابی بسیار کمی داره
بین اون سه مدل 5770 را پیشنهاد میکنم
برای مادربرد با چیپست p55 چهار اسلت مموری و 2 اسلت گرافیکی جزو امکانات معمول به حساب میاد
مادربرد الایت معرفی شده برد بدی نیست ولی شخصا پیشنهاد نمیکنم از پلتفرم 1156 سیستم تهیه کنید
عمر کوتاه این پلتفرم در خود حرفهای گفته و نگفته زیادی داره که باعث میشه خریدش انتخاب زیاد جالبی نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بر فرض این مادربرد یا مادربرد مشابه را به قیمت 130 تومن تهیه فرمودید برای پردازنده مجبور میشید i3 تهیه کنید که یک پردازنده 2 هسته نه چندان قویه ( i5 قیمتش بالای 300 تومن رفته که نه ارزش خرید به این قیمت را دارد و نه با بودجه شما هماهنگ میشه )
بنده هم پیشنهاد میکنم با این بودجه از پلتفرم amd سیستمتون را جمع کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.مرسی بابت راهنماییهاتون.
پس فروشنده برای فروش خودش میگفت که گارانتی نداره 450 نه؟چون خودش فقط با گارانتیه سازگار کار میکنه.تلفظ صحیح evgaچیه؟اوگا؟یا جدا جدا حروف و میگن؟
evga 450 gts امروز رفتم بازار اکثرا میگفتن باید سفارش بدی که میشه 165خوبه؟چطوری بفهمم گارانتی فارس داره؟
5770 باس 128 داره ولی 4870 باس 256 ولی تو 2تا ایتم دیگه 5770 سر تره.شما هم که میگین برای گیمهای امروزی 5770 بیشتر و بهتر جواب میده دیگه؟
فرق p55 با h55 چیه؟کدوم مدلش بالاتره؟فرق رم دسته 2 با رم نو چطوری میشه فهمید؟
یعنی شما میگین من با lga775 سیستم جمع کنم؟اونها که گرونترن.مثلا e7500 با i3 540 قیمتشون یکیه ولی خب i3 سر تره.برای گیم بر پایه amd اصلا مناسب هست؟داغ نمی کنه؟چی پیشنهاد میدین؟مرسی
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد_VGA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا بنده نمیدونم فروشنده به چه دلیل اون حرف را زده . در بازار evga به صورت جدا ( e-vga ) تلفظ میشه
فارس روی جعبه محصولاتش یه برچسب گرد بزرگ میزنه و کارت گارانتی هم داخل جعبه موجوده
5770 خیلی از 4870 قویتر نیست و حتی ممکنه در بعضی بازیها عملکرد 4870 بهتر باشه ولی کارت جدیدتر ، کم مصرف تر و خنک تریه
فرق p55 با h67 در خروجیهای کارت گرافیکه که در سری h میتونید از گرافیک موجود درون بعضی از پردازنده های اینتل استفاده کنید
رم اصطحلاک نداره و معمولا گارانتی مادام داره برای همین نو و دست دومش فرقی نمیکنه
خیر بنده هیچ موقع نمیگم و نگفتم و نخواهم گفت 775 تهیه کنید
پردازنده های amd داغ نمیکنه و با بودجه شما بهتره از این پلتفرم خرید کنید
پیشنهادهای خوبی دوستان دادند بنده هم همون قطعات را پیشنهاد میدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks