h_usefi (08-02-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست من در اینکه شما کاربر مطلع به سخت افزار هستید در اون شکی نیست و برای من جای تقدیر و احترام داره اماخواهشاً اطلاعات سخت افزاری منو زیر سوال نبر !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد e8600 اگه میخواهی پولت را خرج کنی بحثی درش نیست میتونی از همون 1600 استفاده کنی.
در مورد 4870x2 که هم باید بگم هیچ فرقی نمیکنه اون هم یه کارت شامل یه رابط کراس فایره که دو چیپست را با هم راه اندازی میکنه و اگر توجه کرده باشد که نوشتم تنها مزیتی که داره در قیمت برابر شامل 2 gig رم هستید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
h_usefi (08-02-09)
سلام .
آقا اطلاعات سخت افزاری بنده در اون حد نیست که بخوام با کسی کل کل و بحث کنم . فقط نظر خنودم رو میگم .
MB : asus striker II extreme ( 790 i ultra ) or rampage extreme (x48
CPU : intel Q6600 or Q9300
VGA : XFX 260 GTX or sapphire 4870 x2 or 2 * 4870 البته این که اولا آیا میشه گرافیک ati رو روی چیپ های nvidia استفاده کرد یا نه دوستان باید نظر بدن . ولی بنده شنیدم گرافیک های ati روی چیپ های nvidia جواب گو نیست و در این حین گرافیک های nvidia هم روی چیپ های اینتل خوب جواب نمیدن . لطفا اگه حرفم غلطه بگید تا از اشتباه در بیام . ضمنا این که 4870 * 2 بهتره یا 4780x2 دوستان باید نظر بدن . ولی بنده باشم ترجیح میدم از crossfire استفاده کنم .
power : green 1030 w or 1230 w اگر سیم های 1030 اوپشنال باشه 1030 رو ترجیح میدم . ولی راجع به 1230 مطمئنم که اوپشناله .
h.d.d : W D 2*500 GB or 1 T اگر 2 تا 500 بگیری میتونی از raid هم استفاده کنی .
cooling : water cooling بهتره که در این باره توی انجمن کولینگ بیای و بحث کنیم . ولی در هر صورت هر دوی مادر برد هایی که معرفی کردم چیپستشون واتر بلاک داره .
dvd-rw : tsst corp ( samsumg ) 24x sata internal + tsst corp ( samsung ) external lightsrcibe
با اون دوستمون شدیدا موافقم که اول مادربرد و cpu و VGA رو مد نظر بگیر بعد بقیه قطعات رو هم جور کن . در واقع خرج اصلی رو برای پرفرم بودن این سه قطعه بزار و در کنار بقیه رو با این ها مچ کن .
یه چیز دیگه رو هم بگم . برای مانیتور هم خوب هزینه کن . یعنی 19 یه چیز معمولیه . ولی میتونی با حدود 300 تومن از پولت یه 22 اینچ سامسونگ بخری تا بتونی از قابلیت گرافیکت لذت ببری . نه مثل من مجبورت کنن با وجود گرافیک 8800 با مانیتور 17 اینچ crt کار کنم . یعنی یه جوری وسایل خروجی مثل مانیتور و اسپیکر رو انتخاب کن که از قابلیت هایی گرافیک و کارت صدای سیستمت استفاده کنی .( البته فکر کنم بین این 2 تا فقط strhker II extreme باشه که کارت صداش آنبرد نیست )
امید وارم موفق باشی .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
D J V A H I D (16-10-08), h_usefi (08-02-09)
سلام دوستان
طبق نظرات شما عزیزان من تا الان صبر کردم تا قطعات جدید وارد بازار ایران بشه حالا اگه این مشخصات رو بگیرم چطوره؟
cpu: intel core i7 920
main : asus p6t delux oc palm
ram: 3*1 gb gskills
vga : sparkle 9800 gt 1gb
hard: maxtor sas 146Gb 15k+seaget 500 32mb buffers
case : green swish+power gp785b
monitor : lg 1952tg
دوستان به نظر شما ایا مادر برد گیگا ex58 extreme باتوجه به گارانتی آواژنگ ارزش گذشتن از ایسوس و هادر sas رو داره یا نه
ممنون از پاسخ شما
کاربر شهرسختافزار
اصلا" از گارانتیش هم که بگذریم باز هم به نظر من از ایسوس بهتره .... البته این مدلی که نام بردید !!!! p6t deluxe ایراد طراحی داره !!!!! دو تا اسلات pci-e چسبیده به هم ..... یعنی عملا" دوتا کارت گرافیک بیشتر نمی تونید روش بذارید !!!!!
h_usefi (08-02-09)
|
|
ایسوس چی پیشنهاد میکونی ؟چند سال گارانتی چه شرکتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هنوز مدل دیگه ای از ایسوس ندیدم ...... البته p6t هست که قابلیتهای کمتری نسبت به دولوکس داره ..... به نظرم همون گیگا رو بگیری بهتره !!!!! آواژنگ چند میده این بورد رو ؟؟
h_usefi (08-02-09)
نمایندهش 470 هزار تومان میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من این پول رو داشتم یک سیستم
Corei7 خفن می بستم
همین
h_usefi (09-02-09)
عجب !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه پست های قبلی رو میخوندی من هم همین جور سیستمی رو پیشنهاد دادم فقط میخواستم شما در مردش نظر بدین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks