ممنون از پاسخ خوبتون . کارت گرافیک چی استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ خوبتون . کارت گرافیک چی استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بودجه ای برای کارت نیست! اما حداقل این باشه که قیمتش 850 حداکثر هست:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nabi_s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Graphics Cards - GTX750TI-OC-2GD5
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا این کارت گرافیک پاسخگوی پروژه های سنگین هست؟
بنظرتون بهتر نیست ssd رو حذف کنم و بجای 16 گیگ رم از 8 گیگ استفاده کنم تا بتونم این کارت گرافیکو تهیه کنم و بعد از یه مدت دیگه رمو به 16 ارتقا بدم ( اگه جوابتون مثبت بود لطفا با همین کانفیگ یه قیمت هم بهم بدین ممنون می شم)
این گرافیک کارت با قیمت جهانی حدود 150 دلار به تازگی وارد ایران شده و به همین دلیل به قیمت بسیار بالا فروخته میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم با این قیمت فعلا اصلا ارزش خرید ندارد
*MoJtAbA* (07-04-14), Hessam II (07-04-14), life24 (07-04-14), mehrdad_ab (08-04-14), Pc_Power (08-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks