اشک منو در اوردید. هر دفعه تاپیک میزنم تو این بخش بچه ها غیب میشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
|
|
حق آب و گل داره
اشک منو در اوردید. هر دفعه تاپیک میزنم تو این بخش بچه ها غیب میشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست گلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو بخش مشاوره ، اطلاع رســانـي و قيمت انــواع سـخت افزار دوستان زيادي مثل
شما سيستم 600 هزاري خواستن نگاه كن و يكي از اونا رو انتخاب كن.
من ديگه بريدم اينقدر دارم سيستم پيشنهاد مي دمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
cpu:2180
p31-ds3l
GPU : Gigabyte 3650 or 8500GT
ram:OCZ Gold 1Gig 2X512 or Supertalent
Case: Green Tolip
PSu: AcBel 470W
Monitor: samsung 1732
به نظر من انتخاب مانیتورهای CRT اصلا کار درستی نیست برای همین LCD پیشنهاد دادم اما با توجه به کاربری میتونین مانتور ارزونتری انتخاب کنین و بودجه بیشتری به GPU اختصاص بدین!
البته این سیستم یکمی گرونتر از 600 شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Emperatour (05-08-08)
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
سیستم خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به نظر با وجود اینکه مانیتور براشون اهمیت نداره اگه CRT بزاره و بقیه پولو رو VGA و CPU بزاره بهتره
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شاید بشه 9500GT رو خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچنا سوال. مین قیمتش چنده؟ رم بهتر نیست یچیز اروزنتر انتخاب بشه؟ قیمتش چنده؟ گرافیک سری 9 نمیشه خرید؟
کاربر شهرسختافزار
قیمت مین حدودا 100 هست! اگر به نظرتون زیاد هست میتونید از مادربرد های ECS که قیمت مناسبتری دارن استفاده کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم: بله بهتره ارزونتر باشه اما رمهای پیشنهادی حدودا 70 تا 80 قیمت دارن با برند خوش نامی مثل OCZ که با باس (به صورت موثر) 800 در بازار عرضه میشن! البته میتونین از رمهایی مثل TwinMOS هم استفاده کنین که ارزونتر میشه!
البته Patroit هم رمهای خوبی داره که متاسفانه تو ولابت ما نیست البته حتما تو شهر شما پیدا میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که علی آقا گفتن 9500GT انتخاب مناسبی هست (من تو بازار ندیدم اگر اومده باشه انتخاب خوبیه)
اگر قطعات گفته شده رو ارزونتر تهیه کنین شاید بتونین کارت 9600GSO را که با قیمتی در حدود 150 عرضه میشه تهیه کنین!
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
حق آب و گل داره
Administrator
میدونی چرا ؟ چون اینجا کسی سیستوم پیشنهاد نمیده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Patriot مشکلی نداره ...
مین هم من چند روز پیش گرفتم 82 تومن بود ( EP31-DS3L )
سپاس
PCminister (07-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks