برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sirblackcrow.66[MENTION=40734
Gmail.com;441688]سلام عزیزم..ممنونم بخاطر وقتی که برای بنده گذاشتید و توضیحات کامل و جامع شما..قطعا این توضیحات و راهنمایی های شما رو کمتر جایی میتونستم پیدا کنم حتی پیش فروشنده..چشم حتما راهنمایی شما رو در نظر میگیرم..البته من ۵ میلیون هم سوا قرار دادم برای هزینه های احتمالی و در حال حاضر یک عدد پاور گرین ۴۰۰ A پلاس آکبند و یک ssd 256 و hdd 500 موجود دارم
با این حال سعی میکنم پیشنهاد شما رو در نظر بگیرم
اگر شما شخص استاد امیرحسین رو پیشنهاد میکنید و مطمئن هستید از صحت فروش ایشون بنده باهاشون تماس بگیرم چون دفعه قبل از خرید اینترنتی تجربه خوبی ندارم و مادربورد خراب تحویلم دادن
تمام قطعاتی که من براتون نوشتم دارای گارانتی اصلی هستن و هیچ قطعه بدون گارانتی برای شما ننووشتم. شما اول قطعات مورد نظرتون رو انتخاب کنید و بعد به استاد امیرحسین لیستش رو بدید و قیمت ها رو با قیمت های فروشگاه های اینترنتی مقایسه کنید. اگه فروشنده معتبر و با انصافی هم میشناسید به اون هم لیست قطعات رو بدید. هر کدوم قطعات رو با قیمت پایین تری و با گارانتی اصلی به شما قیمت داد از همون خرید کنید.
حتما هم موقع باز شدن قطعات و اسمبل باید شما هم حضور داشته باشید تا اطمینان کامل از خرید داشته باشید