به هر حال برای استفاده از پتانسیل چهار کاناله بهتره 4 تا رم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط consol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال برای استفاده از پتانسیل چهار کاناله بهتره 4 تا رم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط consol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
consol (01-04-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعیت اینه تا الان رم 4 کاناله موجود تو هیچ سایتی ندیدم ! چیزی که متوجه شدم قیمت رم هم داره به طور عجیبی میره بالا !!!؟؟؟
خودم نظرم روی 32 گیگ 4 کاناله بود که دیگه پـــــرید
یه سوال ؟ اگر بعدا رم دو یا 4 کاناله دیگه اضافه کردم با باس متفاوت و یا از برند دیگه سیستم به مشکل بر نمیخوره ؟ کارایی پایین نمیاد؟
شما چهار رم یکسان و با تایمینگ و باس یکسان باید بگیری . چنین چیزی که شما میگید ممکنه روی سیستم های عادی مشکلی ایجاد نکنه ولی برای سیستم کاری که قراره کار سنگین انجام احتمالا دردسر ساز میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط consol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت جوابتون (واقعا دلسوزانه پاسخ می دیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد شما برای رم کدوم مدل و کدوم برند هست ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks