Maximilian (28-02-09), SooSmar (01-03-09)
سی پی یو که دوستمون هم پیشنهاد کردن خوبه یه بنچ برات گذاشتم که هر کدوم تو یه سری از برنامه ها بهتر عمل کردن ببین کدوم برنامه ها را بیشتر استفاده می کنی انتخابت را روش متمرکز کن.
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=47&p2=76
در مورد هارد هم می تونی 2 تا Seagate بگیری هر کدوم 124 و می تونی raid هم کنی تا با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشی.
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 28-02-09 انجام شده است
Maximilian (28-02-09), SooSmar (01-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
شما به این سیستم یه نگاهی بنداز بد نیست
ِِmain= DFI UT x58-t3rs 360
CPu: CORE i7 920 305
RAM : 3*1 buss 1600 dominator 215
power:885 green ?
VGA inno3d gtx285 580-610
H.D.D : W.D raptor 300
یه سری قطعات رو قیمت روز ندارم
New Season
SooSmar (01-03-09)
|
|
یه نکته خیلی خیلی مهم اگه با این سیستم قصد بازی اونم بازیهای سنگین از لحاظ گرافیکی نداری و فقط سیستم رو برای کارهای گرافیکی میخوای به هیچ وجه پولت رو برای کارت گرافیکی حروم نکن من دیدم بعضی دوستان کارت 600 تومنی پیشنهاد دادن !!! اگه نخوای بازی کنی حتی کارتهای گرافیکی آنبرد هم کارتو راه میندازه !
Labyrinth (01-03-09)
عجب بابا .اینجا همه با ما دشمنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی پس قیمت چی شد.(بازاری ها)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی با شما دشمنه شما فقط معرفی کن باقیش با من ! برا قیمتها هم خوبه خودش بره حضوری بپرسه بهتره البته من این طور فکر می کنم چون تا حالا هر کی قیمت داده حدودی قیمت داده البته اینجوری هم یه چیزایی از قیمت کلی بازار دستگیرش میشه و نمی تونن سرش کلاه بزارن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks