کاربر شهرسختافزار
با سلام
اول از همه ازدوستان عزیز که ما مبتدی ها با حوصله راهنمایی میکنن تشکر میکنم من بعد از درخواست راهنمایی که توفروم مطرح کردم
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=29066
و نظرات دوستان بخصوص آقا نیما و سایر دوستان تصمیم به خرید گرفتم اما با این وضعیت فروش سیسنم تو شهرستان های کوچیک (دوستان تهرانی قدر شهرتون خصوصا تو این چیزها بدونین چون از شیر مرغ و جون آدمیزاد هرچی بخوایین پیدا میشه و یا کلاسهای درسی و............)
به فروشنده میگم هارد وسترن میخوام نشد سامسونگ نشد سیگت میگه ما فقط مکستور کار میکینم میدونین چه سیستم های با قیمتهای عجیب به مردم میفروشن و یا منصفترینشون هم 15 نا 20 درصد رو قیمت تهران میکشه و سیستم مورد نظر تو را هم بهت نمیده
دیدم من که میخوام یه سیستم خوب با قیمت خوب بگیرم میرم از تهران میگرم هم سیاحت هم تجارت
بودجه من حدود 2.2 میلیون یه 100 200 بیشتر یا کمتر بعد از کلی دردسر آماده کردم فقط بعلت مشغله کاری فقط میتونم آخر ها ی اسفند از 20 به بعد بیام تهران یه چیزی آزارم میده میترسم که نزدیک های عید قیمت ها سرسام آور بره بالا که خدا نکنه
با این بودجه میخوام به لپ تاپ و یه pc بگیرم اما دسکتاپ برا م مهمتره به سیستم میخوام بیشتر برای بازی اهل رندر نیستم و چون یه سیستم اینتل در حد متوسط دارم بیشتر نظرم رو AMD است لپ تاپ میخوام برای کار با نرم افزارهای مهندسی بیشتر کا ر تو دفتر برا ی نقشه کشی با اتوکد و کار ETABS SAP WORD اکسل و...
حالا موند اصل قضیه یه دوست میخوام تو بازار سیستم برام جمع و اسمبل کنه بابت این کارهم (سوء تفاهم نشه) از شرمندگیش در میام و تا آخر عمر دعاش میکنم دیگه چیز اضافی نمینویسم تا دوستم را پیدا کنم
رونوشت : برای آقا نیما وسایر دوستان
|
|
اینقدر هم به تهران دل خوش نکن همیشه متکی به خدا و عقلت باش موفق میشی
بودجه خوبی دارین سیستم خوبی میشه به راهنمایی بچه ها گوش بده ردیفت میکنن
rezaaghili (14-02-10), ripek (14-02-10), steelman (03-09-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز حالا من از تهران اطلاع ندارم ولی ممکنه طبق لیستی که به مشتری معمولی بدن وانو براش نبندن و چیز دیگه ای اسمبل کنند هر چند این کار بعضی از ادم های بی وجدان هم توی شهرستان میکنند و تهران و شهرستان نداره ولی ادم اگه قیمت ها رو بدونه راحت مسیتونه توی شهر خودش بگیره هر چند 50-60 هم سود فروشنده باشه نه این 20 درصدی که گفتید
ripek (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. کاملا فرمايشاتتون رو درک مي کنم. فقط توي تهرانه که قطعات متنوع و عالي در دسترسه. از سايت رايان سبا هم مي کتونيد خريد کنيد.اما بيايد تهران بهتره. توي شيراز هم همينه. مي گي وسترن مي خوام مي گن برو نمايندگيش وقتي هم ميري فقط يه مدل خاصشو داره و آخرشم اون قطعاتي که مد نظرت بوده گيرت نمياد. Core i3 و COre i5 و Core i7 رو هنوز خيلي از فروشگاههاي بزرگ اينجا نميشناسن!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه اعصاب آدم خورد مي شه.
در مورد کاربريتون از سيستم که فرموديد بازي بايد سيستم بالايي واسه بازي تهيه کنيد.
بنده تهران زياد ميرم. اگه بخواين مي تونم کمکتون کنم.
سوالي هم داشتيد در خدمتم.
steelman (03-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks