در مورد رم فکر کنم پس 100 تومن باید بزارم کنار!! شما پائین ترین قیمتی که داری چنده؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم فکر کنم پس 100 تومن باید بزارم کنار!! شما پائین ترین قیمتی که داری چنده؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
|
|
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره همین حدودا باشه یکم بیشتر بهتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا خرید کامپیوتر مثل باتلاق میمونه ، قدم اول رو که میگذاریم هی فرو میریم آخر کار هم کلی پول دادیم که چند ماه بعد باید دوباره این سیکل رو تکرار کنیم
ببینید دوست من اینکه بخواهیم آینده نگری کنیم اصلا امکان نداره چون هر روز داره یه تکنولوژی جدید و یک سری قطعات جدید میاد تو بازار
شما الان اومدین رو رم ddr3 ، والا بنده مثل دوستان حرفهای نیستم ولی واقعا هیچ تفاوت چشمگیری بین DDR2 و DDR3 ندیدم به جز کلی هزینه اضافه بابت مین و خود رمها
به نظر بنده شما بجای هزینههای اینچنینی همیشه یه سیستم معمولی داشته باشید ولی با اختلاف ۶ ماه تا یک سال سیستم رو آپدیت کنید
به این ترتیب هم هزینه اولیه کمتری انجام دادید و هم اینکه دراپ خیلی پائین تری به قطعاتتون میخوره ( البته اگر از لذت خرید کردن بگذریم چون من عاشق خرید کردن هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
شما الان با هزینتون رفته رو ۶۰۰-۷۰۰ تومن خوب مسلما سیستم بدی هم نیست ولی فکر نمیکنم با یه سیستم گرافیم آنبردو CPU دو هسته که زیر ۳۰۰ تومن در میاد براتون برای کار شما آنجنان تفاوتی بکنه
نمیگم هیچ تفاوتی نداره ، مسلما تفاوت داره ولی این تفاوت خیلی آزاردهنده نخواهد بود
نمیخوام حالا که تصمیم گرفتی دل چرکینت کنم پول شماست و هر جور بخواهید میتونید هزینه کنید ولی خرید DDR3 به نظرم هزینهای هستش که در زمان حال بیهودس
موفق باشی
ARA-RF (27-09-09), Computex (27-09-09), Mehdi_Full (27-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks