شما تا بعد تعطیلات صبر کن ،قیمتا پایین میاد.
انتخاب اون موقع بهتره.
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه
من می خواستم یک سیستم خونگی با کاربری Autocad و Etabs (و البته کمی هم بازی) جمع کنم.
بودجه در حد 500-550 برای CPU,M.B,HDD,VGA,RAM,Power
می خواستم (CPU AMD (Phenom II x6 1055T و (VGA Sapphire/XFX (HD5670 حتما باشن.در ضمن چون یه هارد 500 اکسترنال دارم نیازی به هارد زیاد نیست و شاید یه 160 کافی باشه.
اگه موارد بالا ایرادی دارن بفرمایید و من رو برای انتخاب بقیه قطعات راهنمایی کنید.
|
|
شما تا بعد تعطیلات صبر کن ،قیمتا پایین میاد.
انتخاب اون موقع بهتره.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط houman_you برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای یک کارت 5670 از یرند سافایر حدود 140 هزار تومان و از برند xfx رقمی حدود 155 هزار تومان باید هزینه کنید
با این بودجه میتونید به راحتی کارت power color 5750 تهیه کنید که گزینه بهتریه
درسته که شما ممکنه به حجم بیشتر از 160 گیگابایت نیاز نداشته باشید ولی به این نکته توجه بفرمائید که هاردهائی که حجم کمی دارند به دلیل تکنولوژی ساخت معمولا سرعتهای پائینی دارند که در عملکرد سیستم شما تاثیر گذار خواهند بود
به همین دلیل پیشنهاد نمیکنم با اختلاف قیمت ناچیزی که بین هارد 160 و 500 هستش گزینه اول را انتخاب بفرمائید
پیشنهادم برای شما این قطعات هستند
amd phenom ii x6 1055 ~196
asrock 770iCafe ~80
power color 5750 ~140
2*2 elixir 1333 ~50
seagate barracuda 7200.12 500gb ~46
green 430A-EU ~47
houman_you (16-03-11), mehrdad_ab (16-03-11), ripek (16-03-11)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتون
یه سوال فنی داشتم.در پست های قبلی که شما برای دوستان سیستم پیشنهاد داده بودید،تاکید زیادی روی Power Color و Elixir داشتید(برای سیستم من هم همینطور).
آیا این دو شرکت واقعا تفاوت چشمگیری با بقیه دارن یا بیشتر جنبه تجربه شخصی داره؟
Power Color قیمتش مناسبه و کارایی قابل قبولی داره
mehrdad_ab (17-03-11), nima_hl (17-03-11)
دقیقا بر عکسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط houman_you برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محصولاتی که معرفی کردم تفاوت چشمگیری با محصولات سایر برندها ندارند ولی دارای گارانتی و قیمت مناسبی هستند که ارزش خریدشون را بالا میبره
rainman1061 (18-03-11)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks