مدل دقیق مادربرد را اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bob.kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام . لطفا نظرتون را اعلام فرمایید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Inventec B810 مادربرد سرور
|
|
مدل دقیق مادربرد را اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bob.kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Inventec B810 مادربرد سروری
فقط اینو گفتن بهم
گارانتی بهت میده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bob.kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من نتونستم مدل دقیق مادربرد شما رو پیدا کنم. ولی به احتمال زیاد این مادربرد باید حداقل 2 سوکت برق 8Pin E-ATX داشته باشه. در این صورت پاور GREEN GP650A-UK به دلیل داشتن تنها یک سوکت برق 8Pin E-ATX به درد کار شما نمی خوره. پیشنهاد می کنم برای این سیستم پاور GREEN GP650B-OCPT تهیه کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bob.kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
bob.kh (06-11-17), SajjadKhati (06-11-17)
تشکر از دوستان . بله با گارانتی هستش
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks