اگر بخواهم مادربورد بالاتری انتخاب کنم بجز اون مدل گیگابایت چه پیشنهادی دارید که قیمتش مناسب باشه؟ مادربورد های ازراک خوب هستند؟
اگر بخواهم مادربورد بالاتری انتخاب کنم بجز اون مدل گیگابایت چه پیشنهادی دارید که قیمتش مناسب باشه؟ مادربورد های ازراک خوب هستند؟
|
gigabyte h97-d3hبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازراک هم بدک نیست ولی مدل خاصی مد نظرم نیست .
مثلا این مدلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASRock H97M Pro4 LGA1150 H97 Mainboard
از اینکه خیلی سوال پیچتون میکنم عذر میخوام
عرض کردم خدمتتون من به دلیل کیفیت اثبات شده گیگابایت و گارانتی معتبرش روی مادربرد سراغ برند دیگه ای نمیرم . باز میل خود شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط balam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد ازراک هم ظاهرا برد خوبی به نظر برسه .
فقط I/O این برد که NUVOTON هست خرابی زیاد داره . تو چندماه گذشته زیاد عوض کردم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks