سیستم استوک بسیار زیاده . شما باید دنبالش بگردی .چند تا را اعلام کنی تا بتونم نظر بدم .
کاربر شهرسختافزار
سلام
من راستش می خواستم یک سیستم استوک بخرم. چون می خوام شب و روز ازش کار بکشم دلم نمی یاد که سیستم نو بخرم.
می خوام پایداریش بالا باشه یعنی اگه چندین روز تا یک هفته روشن باشه چیزیش نشه.
سی پی یوش چهار هسته باشه و رمش 8 گیگ DR3 باشه. گرافیکشو زیاد نمی خوام فقط بتونه یک فیلم را نشون بده کافی است.
تا 500 تومان هم می تونم براش بپردازم.
ممنون می شم من را راهنمایی کنید و یک سیستم مناسب بهم معرفی کنید.
|
|
کاربر شهرسختافزار
این چهار تا مدل را پیدا کردم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Z240 Tower Workstation
Corei5 HP مدل 8100
HP مدل 6005 CPU: X4 3.2 GHz
HP Compaq Elite 8300 Ultra-Slim
البته فردا می خوام برم بازار ببینم چه خبره... نمی دونم اینها را بتونم پیدا کنم یا نه. بیشتر راهنمایی کلی مدنظرم بود
به این سوال هم پاسخ بدهید ممنون "می خوام پایداریش بالا باشه یعنی اگه چندین روز تا یک هفته روشن باشه چیزیش نشه" همچنین موردی می شه از اینها انتظار داشت؟
لیست بگیرید . اینجا اعلام کنید .بهتون دقیق راهنمایی میکنم . سیستم های مبنای سوکت 1155 اینتل corei5 گزینه خوبی هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djamir5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
djamir5 (19-12-17)
کاربر شهرسختافزار
اینها را پیدا کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HP Z240 Tower Workstation Intel Xeon E3-1205 3GHz RAM8GB 500GB
Hp Compaq 8100 Elite Intel Core i5-650 3.20GHz 8GB 250GB
HP 6005 AMD Phenom II X4 B95 Processor (2.8-GHz) 2GB DDR3 160GB Sata 1GB Share
Hp Compaq Elite 8300 ultra slim Intel Core i3 (3rd Gen) 3220 / 3.3 GHz 2 GB DDR3 160 GB AMD Radeon HD 7650A
Lenovo-ThinkCentre M92p Cpu : i5-3 Ram : 4 HDD : 500 gig
HP 6300 CPU: CORE i5 RAM : 4 GB H.D.D : 500 GB VGA : INTEL USB 3/DISPLAY/VGA
Dell optiplex 370 cpu i3 ram 4g hdd 250
ممنون می شم راهنمایی کنید
این سیستم میتونه انتخاب خوبی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djamir5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HP Z240 Tower Workstation Intel Xeon E3-1205 3GHz RAM8GB 500GB
djamir5 (19-12-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرسی حالا دو تا سوال برام پیش اومده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینها را اگه یک هفته یا دو هفته کامل روشن بزاری مشکل خاصی براشون پیش نمی یاد؟
سوال دوم اینکه اگر یک قطعشون سوخت یا خواستیم عوضش کنیم اینها را می شه همچنین کاری کرد؟ چون بعضی ها می گن اینها مثلا سی پی یوشون یا رمشون با کامپیوترهای معمولی فرق می کنن.
ممنون می شم به این سوالها هم پاسخ دهید
در صورت استفاده از پاور مناسب و کولینگ خوب هیچ مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djamir5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله قطعات استوک خوشبختانه در بازار ایران فراوان وجود دارد .
نه خیلی متفاوت نیستند . سراغ مینی کیس نرید فقط
djamir5 (19-12-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks