lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم شما چرا دعوا می کنید
هر کسی میاد اینجا نظرشو میگه صاحب تاپیک هم خودش عقل داره درست رو انتخاب می کنه
ولی به نظر من برای کسی که پول براش ارزش نداره Price/Performance معنی نداره چون ارزش طرف چپ میل می کنه به صفر پس اصلا به حساب نمیاد در نتیجه وقتی بشه با حتی 4 میلیون تومن بیشتر 0.001 فریم بالاتر گرفت پس بهتره همون گرونتره خریداری بشه...
شما در نظر بگیرید توی همین ایران خودمون کسایی هستن که 100 میلیون تومن براشون قد 100 هزار تومن ما ارزش داره پس لازم نیست نگران جیبشون باشیم
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
D J V A H I D (20-07-09), lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09)
ببخشید دوست من ..اينکه شما و جناب Xtreme و Stream نديديد کسي Extreme edition بخره مشکل کل ايرانه که اين پردازنده فروشي نداره!!!
من واقعا نمی دونم شما به فکر جیب مشتری هستید یا نگران فروش رفتن پردازنده های سری Core i7 !!
اینکه فروش میره یا نمیره به ما ربطی نداره . وظیفه ما دادن یک مشاوره درست و منطقیه .
اگر قرار باشه که منم برای تغییر دو درصدی در کارآیی , هزینه میلیونی روی دست کاربر بذارم پس فرق من با یک فروشنده که به فکر جیبشه در چیه ؟!
ببخشید دوست عزیز ..
اما این جمله ای رو که نقل قول کردم از شما , اینقدری برای من نا مفهوم و بی منطق بود که نمی دونستم واقعا چی بگم ..
بیشتر می تونم به این نتیجه برسم که شما هم فروشنده ای تا یک کاربر تکنیکال که توانایی ارایه پیشنهادات فنی و درست داشته باشه . ( البته این برداشت من هم از نوع رفتار و صحبت های خود شماست )
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
.D3VIL. (19-07-09), arbabe.sayeha (20-07-09), Computex (19-07-09), Don_Corleone (19-07-09), Extreme (19-07-09), Fusion (19-07-09), G E N E R A L ™ (19-07-09), Jagvar (20-07-09), Javad - 117 (19-07-09), lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09), Overclocker (19-07-09), PCminister (19-07-09), Stream (19-07-09), ViViD (19-07-09)
رضا جان صحبتی باقی نمونده، فقط من به مسائل فنی پاسخ می دم...
بفرمایید:لطفا مدرک ارائه بديد. ممنون مي شم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تست رو یک کاربر عادی در یکی از انجمن های ایرانی گرفته با دو هارد Barracuda 7200.12 و ICH10R گرفته.
هزینه رسیدن به این 1 ترابایت فضا و این سرعت، فقط 120 هزار تومان است.
شما هم نتیجه پیشنهاد 570 هزار تومانیتون رو بیارید، ببینیم واقعا چقدر تفاوت هست.
بسیار عالی!چشم. لينک Asus Rampage II Extreme و Gigabyte EX58UD5 به شرح زيره:
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...Mih&templete=2
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...me=GA-EX58-UD5
چک می کنیم
رضا جان منظور شما PCI 2.2 هست دیگه؟1) وجود اسلات PCI Express 2.2 که روي UD5 نيست! طبيعتا در آينده واسه گيم موثر خواهد بود.
به هر حال با سیستمی که شما پیشنهاد دادید (GTX 295 SLI) روی همین اسلات هم گرفته میشه با دو کارت Dual Slot .
من نمی دونم PCI 2.2 چطور می تونه در اینده گیم موثر باشه! شاید قرار باشه نسل بعد کارتهای گرافیک برگردند به PCI !
Internal SATA رو هم میشه با استفاده از کانکتورهای کیس تبدیل کرد به e-SATA .2) وجود 1 xExternal SATA 3.0 Gb/s port (SATA On-the-Go)
این SupremeFX X-Fi همچین چیز فوق العاده ای هم نیست. البته نسبت به چیپ آنبرد بهتره ولی نه اونقدر که شما فکر می کنید. X-Fi این کارت صدا بصورت نرم افزاری و روی CPU اجرا میشه.SupremeFX X-Fi Audio Card
اگه ایشون دنبال صدای عالی هستند، نیاز به یک اسپیکر خیلی خوب (نه این اسپیکر های 60-70 تومنی!) و همچنین یک کارت صدای حرفه ای هم دارند (نه SupremeFX X-Fi !)
با بودجه ای که دارند کاملا منطقیه برای کارت صدا و اسپیکر حرفه ای هزینه کنند، نه اینکه به بهانه SupremeFX ...
همونطور که گفتم، نیازهای اورکلاک یک کاربر عادی رو تقریبا همه بردهای X58 به خوبی برطرف می کنند.اينا برتريها سواي مساله OverClock هست.
شما اشاره کردید این مادربرد 520 هزار تومان هست، من امروز GIGABYTE EX58-UD5 رو 345 هزار تومان قیمت کردم و EVGA X58 3x SLI رو 315 . یعنی حدود 200,000 تومان اختلاف.ضمنا تفاوت قيمت حدود 80000 تومانه.
مگه اینکه قیمت Rampage II Extreme حدود 100 هزار تومان پایین تر از اونی باشه که در پست اولتون گفتید!
این سه لینک از سه سایت معتبر:من قبلا نتيجه گرفتم و GTX295 SLI خوب جواب خودشو پس داده. لطفا اگه ممکنه شما لينک بديد.
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-preview
http://www.bit-tech.net/hardware/gra...ad-sli-review/
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3498
(از سایت مورد علاقه شما!)
ببینید به چه نتیجه ای می رسید.
ممنون به خاطر این حرف!مدير عزيز از شما اين برخورد بعيده! مگه من قصد دارم خودم به ايشون جنس بفروشم يا بنده ذينفع هستم!!! با توجه به اينکه شما مدير هستيد در اين باره فقط سکوت مي کنم.
من نگفتم شما قصد فروش جنستون رو دارید، ولی فعلا دقیقا مثل همون افراد رفتار می کنید!
یک کیس 1.5 میلیونی می تونه با سیستم شما رقابت کنه... موس و کیبرد و اسپیکر لوازم جانبی هستند منظور من همون کیس 1.5 میلیونی بود.هرگز سيستم پيشنهادي 5/1 ميليوني قابليتهاي اين سيستم رو نداره!!! ايننو مطمئن باشيد.چون فقط 700000 تومان پول يه دونه کارت گرافيکش ميشه. سواي امکانات عالي ديگه اي که داره. کسي که پول داره کيبورد مخصوص گيم عالي بايد بخره که اونم خودش 90000 تومان پولشه. در هر صورت غير ممکنه امکانات و کارآيي در زمينه گيم يک سيستم 5/1 ميليوني با اين سيستم برابري داشته باشه.
ممکنه از دید شما دعوا به نظر برسه، مسلما از دید من و خیلی از دوستان دعوا نیست.من نمیدونم شما چرا دعوا می کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
.D3VIL. (19-07-09), arbabe.sayeha (20-07-09), Computex (19-07-09), Don_Corleone (19-07-09), Enemy (20-07-09), Extreme (19-07-09), Fusion (20-07-09), G E N E R A L ™ (19-07-09), ic3_drag0n (20-07-09), Javad - 117 (20-07-09), lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09), Olesius (19-07-09), Overclocker (19-07-09), reza_v9999 (20-07-09), Shahryar (19-07-09), ViViD (19-07-09), Xtreme (19-07-09)
|
|
آقا رضا این بار چندمه که بحث شما با ما داره به اینجا ختم میشه ؟ شما نیاز دارین بعضی از اطلاعات خودتون رو بروزرسانی کنید.
قصد و نیت شما از راهنمایی کاربران خیلی خوب و پسندیده است ولی دقت کنید بعضی جاها ممکنه اطلاعات شما صحیح نباشه البته نه همه جا
آخرین ویرایش توسط Don_Corleone در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
AMD FANATIC
.D3VIL. (20-07-09), Enemy (20-07-09), Extreme (19-07-09), Fusion (20-07-09), G E N E R A L ™ (20-07-09), lorn (20-07-09), Nico Belic (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
بچه ها به نظرتون بهتر نیست به جای این همه بحث این دوستمون رو راهنمایی کنیم ؟
من تاپیکهای مشاوره را تو انجمن زیاد میخونم اما نمیدونم چرا یکی از مدیران نمیاد یه سیستم پیشنهاد بده ؟
فقط وقتی سر میزنن که کاربرای دیگه پیشنهاد میدن و میان ایراد میگیرن این زیاد به نظرم خوب نیست
راستی بالای 5 میلیون هم میشه سیستم خرید ؟ یعنی سیستمی هست که بالای 5 میلیون هم جمع بشه ؟
کاربر شهرسختافزار
از همه عزیزان واقعا متشکرم. البته من گفتم پول واسم مهم نیست نگفتم که میخوام پولمو دور بریزم. من فقط گفتم میخوام بهترین سیستم گیمو داشته باشم نه بیشتر. از همه عزیزانی هم که مشاوره دادم واقعا ممنونم. ازتون میخوام که چکیده تاپیکو بگیرید(با توجه به نسبت Prize/Performance) و یک سیستم کامل معرفی کنید. البته بازم میگم اگه میشه یه جایی رو تو تهران معرفی کنید که بتونم کل سیستم از اونجا تهیه کنم.
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
G E N E R A L ™ (20-07-09), lorn (20-07-09)
سلام.
به نظر من بهترین کار اینه که شما فعلا یه سیستم 2 میلیونی جمع کنید که از نظر کارایی در بازی تفاوت خیلی کمی با سیستم 5 میلیونی خواهد داشت. بقیه پولتون هم نگه دارید برای سیستم بعدی که از directx11 sata3 usb3 و cpu های 32 نانومتری بهره مند شوید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (20-07-09), Nico Belic (21-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
البته ما بهترین و باسوادترین مدیرها رو در جمع خانواده پی سی نتورک داریم ... حالا واقعا با همه اینها به نظر شما بقیه کاربرها اطلاعات کمتری نسبت به مدیرها دارن ؟! حتی خیلی از کاربرها در اینجا هستند که هم تجربه بیشتر و هم دارای مدارک تحصیلی عالی تری نسبت به بعضی از مدیران ما دارن ... پس نمیشه که راهنمایی ومعلومات و پیشنهاداتشون رو نادیده بگیریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من به این معتقد هستم که جواب باید همراه با مدرک و دلیل مکفی باشه که طرف مقابل در مورد اون قانع بشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بیایید که با احترام و حوصله با هم برخورد کنیم و به نظرات همدیگه احترام بگذاریموالسلام ...
bill geits (20-07-09), lorn (20-07-09), Nico Belic (21-07-09), reza76622201 (25-07-09), ViViD (20-07-09)
SSA Leopard
من كوچكتر از اونم كه نظر بدم ولي دوست دارم مديران سايت هم بيشتر بجاي ايراد گرفتن به درخواست دوستمون جواب بدن ( البته با معيار هاي خودشو ) مثلا شما بجاي ايراد گرفتن و رفتن به حاشيه بهترين سيستمي كه به ذهنت مي رسه با همون p/p رو معرفي كن و دلايل انتخاب رو هم بگو ( بنده خيلي دوست دارم تا بهترين سيستمي كه مدير عزيز پيش نهاد مي دن رو بدونم) .
بعد قضاوت بر سر اين كه حرفه كدومتون بهتره به عهده خود خريداره .
نكته فني : به نظر من سيستم game حرفه اي بايد كارت صدا و اسپيكر در خور يك سيستم game رو داشته باشه يعني كارتهاي صداي onbord چندان به درد Game نمي خوره. ( اين نكته در مورد اكثر سيستم ها رعايت نمي شه )
در ضمن كاربر يك كارت صدا در game نيست فقط و يك كارت صدا خوب علاوه بر كيفيت صدا خروجي بهتر بار پردازشي صدا رو از دوش پردازنده برداشته و در نهايت به p/p بهتر منجر ميشود.
شرمنده زيادي حرف زدم اين صحبت ها بيشترجنب ياداوري دارد
پيروز باشبد
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 20-07-09 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks