روي مادربرد پيشنهادم اين مدل از گيگابايت هست GIGABYTE GA-H81M-S2PV
سلام
میخوام یه سیستم جمع کنم تا 1.600.000 تومن
اینا بهم پیشنهاد شده :
m.b : asus b85-plus
cpu : i3 4130
ram : kingstone hyperx blu 8g 1600
hdd : seagte 1tb
pw : green gp530a
vga : asus geforce gtx 650ti 1gb
میخواستم نظر دوستان رو در مورد این سیستم بدونم مخصوصا در مورد گرافیک چون بیشتر واسه بازی میخوام و واسه گرافیک تا سقف 400 میتونم هزینه کنم ، از این مدلی که گفتم با این پول میتونم مدل بهتری بگیرم ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
|
دیگه کسی نظری نداره ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mustang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا رزولیشن مانیتورتون را بفرمائید
برای سیستم گیمینگ 25% بودجه برای گرافیک کارت بسیار کم است و سیستم گیمینگ خوبی از کار در نمیاد
اگر شما خودتون بودجه بندی فرمودید و 400 برای گرافیک کنار گذاشتید که به بازار بروید و با 400 تومن بهترین گرافیک موجود را تهیه بفرمائید
ولی اگر اینجا برای مشورت آمده اید لطفا تقسیم بودجه و انتخاب فطعات را به عهده ما بگذارید تا بتونیم بهترین پیشنهاد را بهتون تقدیم کنیم
768 × 1366 پیکسل هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این کانفینگ رو اساتیدی مثل شما به من پیشنهاد کردن ، من کلا برای کیس 1.500.000 میتونم هزینه کنم
حالا شما لطف کنید اگه کانفینگ بهتری مد نظر دارید ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید
عزیز این لیستی که به شما دادند چیزی حدود 1800 الی 1900 براتون تمام میشه نه 1500برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mustang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم برای شما یه همچین کانفیگیه
asrock H81M-DGS ~170
intel G3220 ~170
2-4gb apacer 1333 ~220
hdd 1tb seagate ~200
green 530a-eu ~180
این قطعات رقمی حدود 940 تومن از بودجتون را میگیره
نمیدانم dvd و کیس دارید یا نه
اگر دارید با مابقی پولتون میتونید 650ti تهیه کنید ولی اگر ندارید چیزی حدود 100 تا 150 تومن باید برای این دو قطعه هزینه کنید و به ناچار باید به سراغ گرافیک ضعیفتر مانند 640 بروید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks