گیگابایت هم خوبه . بیشتر به خاطر قیمت مناسب تر نسبت به گیگابایت این را پیشنهاد دادم . میتونید گیگابایت هم تهیه کنید . بررسی هاش هم در قسمت گیگابایت قرار دادم . کارت بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شرمنده با سوالاتم خیلی اذیت شدید.
فقط میخواستم بدونم برا سیستم زیر که دیگه با راهنمایی شما انتخابش کردم و قراره جمعش کنم چه پاور مناسبی پیشنهاد میدید...و البته برای سی پی یو یه کولر مناسب...
بازم ممنونم بابت راهنمایی هایی که کردید...
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 3 Motherboard
GigaByte GV-N1070G1-8GD Gaming Graphics Card
رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
Intel® Core™ i7-6700K Skylake Processor
Cooler Master Vanguard 650W Gold Semi Modularبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون.
البته برای سی پی یو یه خنک کننده هم بگید ممنون میشم.
|
|
CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVOبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوباره مزاحم شدم دوست عزیزم
من تمام قطعاتی که لازم داشتم رو خریدم.فقط مونده پاور و رم
نظرتون درباره پاور گرین 750 وات
GP750B-OC+ GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum PSU
و
Cooler Master V750S Computer Power Supply
کدومه؟
کدومشون برای سیستمم مناسبتره
توبازار که رفتم بیشتر کول مستر رو پیشنهاد میدادن.میگفتن از گرین که ایرانی بهتره...
کمکم کنید ممنون میشم
در ضمن رم Ripjaws V 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 تو بازار هرچی گشتم پیدا نکردم.ولی از همین مارک و مدل 3200 پیدا میشد.بنظر تون 320 هم خوبه بگیرم.
اگر مارک دیگه هم که خوب باشه و کیفیتشم خوب باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم...
هردوشون خوبه . کولر مستر را بیشتر میپسندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bayern برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Corsair Vengeance LPX 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Black
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks