کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من مانیتور و هارد 1 ترا دارم
مشخصات سیستمی که تونستم طی چند روز تحقیق پیدا کنم سیستم زیره
mb: asus prime b360m-k
cpu : intel core i5 8400
gpu: sapphire nitro + rx580 8gb
ram: 2 × 8gb hyperX fury ddr4 2400 cl15 single channel
power : green gp600bhp plus
ssd : silicon power ace a55 128gb
case : green x2 jaguar version 2
لطفا نظرتونو درباره قطعاتی ک انتخاب کردم بگید . هدف هم تمرکز روی گیمینگه
اگه بین قطعات مثل رم و مادربرد یا ... ناسازگاری هست یا پیشنهادی دارید لطف کنید راهنماییم کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود، چرا انویدیا انتخاب نکردی ؟ بنظرم برای گیم بهتر باشه.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
نسبت به قیمت و بازدهس نمیصرفهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آها از این جهت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseiiin20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
hosseiiin20 (06-06-19)
سلام سیستم خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseiiin20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند به نظرم ssd رو با ای دیتا su650 تعویض کنید و رم هم کروشیال اسپورت باس 2400 تهیه کنید
hosseiiin20 (06-06-19)
کاربر شهرسختافزار
درمورد مادربورد و سی پی یو من اضافه کنم که مادربورد و سی پی یو من همین مدل هست، مادربورد یه مقدار سایزش کوچیکه اگه بخوای کولر دیگه ای نصب کنی بجای فن فابریک اینتل یکمی به مشکل میخوری من کولر نوتوس 400 دارم مجبور شدم فن رو یکم بالاتر بیارم تا بتونم هر دو تا رم رو نصب کنم. یکم اسمبل کردن هم مشکل بود با این سایز کوچیکشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseiiin20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Ary_Ary در تاریخ 06-06-19 انجام شده است
hosseiiin20 (06-06-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
والا میگن سرعت و کیفیت ace a55 بیشتره و خرابیش کمترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رمم میگن تقبلی رم های کینگستون هایپر زیاد شده
خودمم میخوام کروشیال اسپورت یا معمولی بندازم
کاربر شهرسختافزار
نوتوس 400 هم خیلی زیاده برا این پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ساختار بد کولر گرین هم میشه اضافه کرد به این موضوع
مادربرد atx هم با این مادربرد اختلاف 500 هزاری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ary_Ary (06-06-19)
کاربر شهرسختافزار
زیاد که چه عرض کنم بنظرم مناسبه برای کاربرد گیم دما رو نمیزاره بالاتر از 50 بره الانم که هوا کلا گرمه تا 60... ساختارش هم که بنظر نامناسب نمیاد باتوجه به بقیه هم رده هاش و اینکه هیت سینک بزرگی دارن اکثرا تو این ردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseiiin20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my G3112 using Tapatalk
hosseiiin20 (07-06-19)
من ای دیتا SU850 رو بیشتر میپسندم .شناخته شده تر از سیلیکون هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseiiin20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده نوتوس 200 کافیه برای این پردازنده
نوتوس های گرین اتفاقا بسیار خنک کننده های خوبی هستند نصب راحت و عملکرد مطلوب و گارانتی معتبر گرین
hosseiiin20 (07-06-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks