البته باید نیاز کاربریتون وخواستتون از کامپیوتر چیه؟
با این قیمت نمی تونید مگه اینکه Amd جمع کنید
خواستید بگید مشخصات بدم
سلام
برای گیم در حد معمولی یک سیستم تا یک و نیم میلیون تومن پیشنهاد بدید لطفا.
سیستم رو به صورت کامل کامل میخوام بخرم یعنی موس و کیبورد و مانیتور و اسپیکر و غیره هم لازم دارم.
اگه 100 تومن اینور اونور شد عیبی نداره.
اگه قابیلت ارتقا در اینده هم داشته باشه که چه بهتر.
کمی عجله دارم. ممنون
|
البته باید نیاز کاربریتون وخواستتون از کامپیوتر چیه؟
با این قیمت نمی تونید مگه اینکه Amd جمع کنید
خواستید بگید مشخصات بدم
آخرین ویرایش توسط STUXNET در تاریخ 26-08-13 انجام شده است
نیازم سنگین نیست. کارهای خانگی و بازی در حد خیلی معمولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تا 1700-1800 هم شد عیبی نداره.
یه مشاوره دیگه هم داشتم اگه اونم پاسخ بدید ممنون میشم.
دوستم کارش موزیکه و میخواد یه مادربرد و سی پی یو مجموعا با قیمت 400 تومن بگیره. چی پیشنهاد میدید؟
خیلی ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید.
بازم ممنون
سلام
اين سيستم پيشنهادي براي خودتون
Intel core I3 3220
M.B P8B75-V ASUS
H.D.D SEAGATE 500+GB 7200 BARACCODA
RAM 2*2 1333 PATRIOT
POWER GREEN GP-380 A-EU يا gREEN GP 430 A-EU
VGA Gt630 1gb ddr5-gts 450 1gb ddr5 Gigabayte
D.v.D rw ASUS Green 24X
Case انتخابي
در مورد دوستتون هم بگم اگه افكت هاي خيلي قوي بخواد كاري كنه حتماً بايد 1150 يا X79 جمع كنه تا كم نياره
باهاش يه مشورت كنيد
البته يه كانفيگ Amd هم هست 200 تا 300 ارزون ميشه
|
من نهایتآ تا 1900 بتونم خرج کنم. بیشتر از این واقعا نمیتونم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا تا همین قیمت یک سیستم کامل (با مانیتور و پاور و اسپیکر و کیس و ...) پیشنهاد بدید. نمیخوام سیستم شاخی باشه. همین که کارهای خانگی و گیم در حد معمولی رو راه بندازه کافیه.
آقا حسام اگه ممکنه یه مادربرد و سی پی یوی دیگه هم تا 400 تومن برای دوستم پیشنهاد بدید.
واقعا ممنون.
سیستم دیگه جالب نمیشه خیالتون راحت با این مبلغ یکبار منطقی و عقلانی فکر کنید و تصمیم درست رو بگیرید با این حالو اوضاع جنگ هم دلار داره میره که دیگه فبحابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Red Hat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks