برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ــــــــلام دوستان 11.gif
من می خواستم یه سیستم البته فقط قطعات داخل کیس :
1 : Main Board =
2 : CPU =
3 : Card Graphic =
4 : Ram =
5 : Power =
6 : Hard Disk =
[جوری نوشتم که کار شما سخت نشه همینا رو کپی کنید و روبروی اونا بنویسید09.gif]
تا سقف 3,500,000 الی 4,000,000 م تومان بردارم.
که بیشتر به منظور رندر و بازی این سیستم رو نیاز دارم.
عزیزانی که تو این ضمینه تخصص دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که چه مدل از قطعات بالا رو بردارم.
با تشکر16.gif
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AliScan (28-04-14)
متاسفانه اشکال داره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- رمش 16 گیگ نیست! برای هر نوع رندرینگی، 16 گیگ رم حداقل هست!
2- که مهم ترینه، کولر نداره!! موقع رندر دمای سی پی یو با کولر استوک تا 90 درجه میره!!
منتها دیگه بودجه نرسید برای این دو! (مگر خرید سیستم بر پایه ی چیپست H87) که توصیه نمی کنم برای ایشون!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- عزیز اگر رم 8 گیگ ایراد پیشنهادتونه خوب مگر مجبورید یک عدد رم 8 گیگ 400 هزار تومانی پیشنهاد بدید
4 تا رم 4 گیگ آکستروم با سرعت 1600 الان 440 هزار تومانه که از نظر سرعت به دلیل دوال چنل بودند پرفورمنس بالاتری نسبت به یک تیغه رم 8 داره
2- کل مصرف این سیستم به 370-380 وات نمیرسه و یدونه پاور 600 به راحتی و بدون فشار ، برق مورد نیاز قطعات را تامین میکنه
پاور 600 و 750 هم حدود 200 هزار تومان اختلاف قیمت دارند که با 100 تومنش میشه یک فن خوب برای پردازنده تهیه کرد
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا درسته اخه به چه دلیل رم تک کاناله پیشنهاد شده!!!!!!!!!
یک پاور 600 یا نهایت 700hp جوابگو هست
ایشون از کجا فهیمده رندر گیری ایشون با هسته های cuda پرفرمنس بهتری نسبت به هسته های gcn میده
چرا 270x پیشنهاد نشده به عنوان مثال hawk.( ایا شما میدونید ایشون با چه موتوری رندر میگیره؟)
آخرین ویرایش توسط magiteq در تاریخ 28-04-14 انجام شده است
AliScan (28-04-14)
این هم درسته .کاملا منطقی میاد از4 تا 4 گیگ اکستروم باس 1600 استفاده بشه . در مورد پاور هم موافقم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AliScan (28-04-14)
ـــــــلام
دوستان واقعا بابت راهنماییتون ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان بهتره که از 4 رم 4 گیگ استفاده کنم یا دوتا 8 ؟البته اینطور که شما می فرمائید 4 تا 4 فکر کنم هم از لحاظ کارایی هم از لحاظ قیمت بصرفه تر!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اگه خواستم اینا 32 بکنم،اونوقت باید 4 تا 4 رو بفروشم و 4 تا 8 بزارم!
موتور رندری که بنده استفاده میکنم V ray هست واسه کارهای معماری
و موتور بازیسازی هم که استفاده میکنم Unreal و Cryengine هستش
[ البته اینم اضافه کنم که در آینده می خوام اگه شد ارتقا بدم ]
واسه کولر چقد باید هزینه کنم؟قیمتش چقده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشـــــکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AliScan در تاریخ 28-04-14 انجام شده است
Hessam II (28-04-14)
AliScan (28-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks