عزیز cpu چهار هسته ای هست اما به دلیل معماری بلدوزر این پردازنده در ویندوز به عنوان 2 هسته و 4 ترد شناخته میشه ( یکی از بزرگترین ضعف های amd است این موضوع)
با معماری ZEN بالاخره می توانید به تعداد هسته پردازندههای AMD اعتماد کنید!
Intel Fan
عزیز cpu چهار هسته ای هست اما به دلیل معماری بلدوزر این پردازنده در ویندوز به عنوان 2 هسته و 4 ترد شناخته میشه ( یکی از بزرگترین ضعف های amd است این موضوع)
با معماری ZEN بالاخره می توانید به تعداد هسته پردازندههای AMD اعتماد کنید!
nikaan (07-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه میشه قیمت این قطعات رو هم بگینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه پردازنده از core i3 هم با قیمت بگین ، آخه می خوام مقایسه کنم
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقتش من الان دارم به پردازنده یبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدa8 7650k که شما معرفی کردین فکر می کنم ( چون تفاوتش با AMD A10-7700K درGRAPHICS CORE
COUNT هست که چون من خودم کارت گرافیک دارم ، زیاد به دردم نمی خوره )
(( راستی اگه تفاوت دیگه ای هم دارن بهم بگین))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و از طرف دیگه دارم به تغییر کلی پلتفورم فکر می کنم
ولی صحبت شما هم درسته که سال بعد پردازنده ی سری ZEN ای ام دی ، خواهد اومد و میشه با این تغییر جزیی به فکر تغییر کلی سیستمم برای سال
آینده باشم ولی اونوقت توی فروش سیستم DDR3 مشکل خواهم داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nikaan در تاریخ 07-10-16 انجام شده است
Intel Fan
تو فروش قطعاتتون مشکل نخواهید داشت
i 3 6100 تقریبا همرده هستند
اما پیشنهاد من athlone هست ( چون گرافیک انبرد سی پی یو نیاز ندارید همین اتلون خوبه . تفاوت پردازشی ندارند باهم )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks