سلام
وقتی گفتی یک کیس برای تدوین 4K می خوام با 150 میلیون به نوعی این احساس به وجود میاد داری یک سیستم بسیار قدرتمند با 150 میلیون می بندی و تا 2 ماه پیش هم اینجوری بود ولی الان در اصل داری کیس 80 میلیونی می خری یعنی 150 میلیون پول میدی تا سیستمی با قدرت 80 میلیون بخری که خب اشتباهه. حداقل باید صبر کنی تا قیمت دلار کاهش پیدا کنه تا حداقل اگه 150 میلیون هزینه کردی لااقل توان سیستمی که خریدی 130 میلیونی باشه
قبلا دلار 115 تا 116 بود و من یک پستی گذاشتم و گفتم دلار پایین میاد و امروز دیدم دلار 107 تومن شده و 8 هزار تومن اومده پایین. ولی فعلا بازاریان دزد تا یک مدت مقاومت می کنن ولی بالاخره باید قیمت ها رو پایین بیارن چون اونا هم باید خرج زن و بچه بدن و پول نیاز دارن و چک دست مردم دارن. اگه فضای کشور و این جریانات سیاسی و جنگ بخوابه بازار به شدت نزولی می شه و به دلیل رکود سنگین در فروش سیستم ها و قطعات کامپیوتری و لپ تاپ ها که امروز شاهدش هستیم، به زودی شاهد ریزش قیمت ها خواهیم بود.
چند نفر که اینجا پیام میدن خودشون فروشنده هستن و دوست دارن روی قطعاتی که 30 درصد کشیدن، 100 درصد بخورن و حتی من در مواردی دیدم که 150درصد روی بعضی قطعات کشیدن.
اگه مردم متحد باشن و خرید نکنن اینا مجبور میشن قیمت ها رو پایین بیارن.
یک نکته بسیار مهم: هرگز پردازنده های نسل 13 و 14 اینتل دسکتاپی رو نخر چون تو ایران گارانتی ندارن و حتی با پچ های جدیدی که ارائه شده نتونستن جلوی سوختن پردازنده رو به دلیل ولتاژ بالا بگیرن. اگه پردانده می گیر باید یا رابزن 7000 و 9000 بگیری یا سری 200 اینتل با سوکت 1851 که همشون سر به فلک گذاشتن از نظر قیمت.
<اقعا اشتباه محضه برای از سری 12 و 10 قدیمی سیستم بخری که مال 3 یا 4 سال گذشته است و اصلا ارزش خرید نداره
پ.ن: اگه یک نفر پولداره و اصلا پول براش مهم نیست خب می تونه بخره و پول خودشه می خواد بریزه دور و سرش کلاه بره ولی اگه خواستی سیستم بخری با قدرت 150 میلیون حداقل 220 میلیون هزینه کن که بتونی سیستمی با قدرت 150 میلیونی بخری

Bookmarks