Aaron Swartz (22-05-16)
کاربر شهرسختافزار
به نظر خودم سیستم را بدون گرافیک ببندیم و بعدا یه گرافیک نسبتا خوب از یه برند خوب مثل ایسوز یا ام اس ای ببندیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون بودجه دوستمون محدود هست و امکان افزایش بودجه در حال حاضر را ندارن
حالا با این تفاسیر پاور انتخاب شده جوابگوی یه گرافیک مثل 970 را داه یا بهتره بالاتر انتخاب کنیم یه SSd هم بعدا اضافه خواهد شد.
Aaron Swartz (22-05-16)
پاور پیشنهادی برای gtx 970 حدود 500 واته و من اعتقاد دارم پاور 650 واتی بخریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (21-05-16), hesam-aldin (09-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما چه پاوری پیشنهاد میدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GREEN GP650A-UK 80Plus Gold : 290,000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-05-16), AMD>INTEL (21-05-16), fernaspe (22-05-16), hesam-aldin (09-06-16)
البته Cooler Master B700 Ver.2 هم پاور خوبی هست .
Cooler Master: B700 ver.2
Aaron Swartz (22-05-16), fernaspe (22-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mohammad- (21-05-16)
خیلی از بازی ها رو می شه با گرافیک مجتمع i5-6500 یعنی intel hd 530 بازی کرد مثل gtav یا fifa 2015برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا یه حدودی کار دوستت رو راه میندازه
Aaron Swartz (22-05-16), fernaspe (22-05-16)
Aaron Swartz (22-05-16), fernaspe (22-05-16), mohammad- (21-05-16), Nima061 (21-05-16), salpc (21-05-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه سوال برام پیش اومد. این بازی هایی که اسم بردین خیلی جدید هستن. میخواستم ببینم واقعا با گرافیک onboard سی پی یو میشه این ها رو اجرا کرد ؟ توی چه رزولوشن و با چه فریمی منظورتونه ؟
mohammad- (22-05-16)
|
|
گرافیک مجتمع Intel HD 530 هم جدیده و برای برآوردن نیازهای جدید طراحی شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک بازی روی رزولوشن های متفاوتی می تونه اجرا بشه low ، medium ، high ، very high ، ultra البته بستگی به بازیش داره
بازی ها می تونن روی رزولوشن low و با فریم 20 شروع بشن ولی تاخیرهایی رو می شه در بازی احساس کرد ولی نرمالش از 30 فریم به بالاست.
این گرافیک مجتمع می تونه بازی ها رو در حداقل رزولوشن و فریم اجرا کنه و بازم بستگی به بازیش داره ممکنه بعضی از بازی ها رو بتونه روی medium هم اجرا کنه
من خیلی ها جاها دیدم که بازی GTA V رو روی low با کارت گرافیک مستقل و قدیمیشون دارن بازی می کنن و لذت می برن
همون طور که خودت می دونی گرافیک مجتمع رو که نمی شه از همه جنبه ها با گرافیک های مستقل مقایسه کرد ولی اگه بخوام یک مقایسه ای انجام بدم در بعضی از خصوصیات این گرافیک مجتمع با گرافیک gt 730 برابری می کنه و باز در همون خصوصیات کمی از gt 740 پایینتره
اگه شما گیمر باشی باید حداقل gtx 750ti رو داشته باشی و اگه گیمر نباشی ولی به گیم علاقه داشته باشی باید حداقل gt 740 تهیه کنی که حدود 400 تومنه
هر چقدر رزولوشن و فریم بازی بالاتر می رن هم بازی روان تر اجرا می شه و هم جزئیات بیشتری از بازی قابل مشاهده است البته مانیتور هم نقش خودش رو داره
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 22-05-16 انجام شده است
Aaron Swartz (22-05-16), hesam-aldin (09-06-16), V.W (22-05-16)
ممنون توضیحات کاملی بود! پس یه چیزی شبیه gt 730 میشه. با این حساب فکر کنم بشه برای بازی های آنلاین هم توی Full HD روی این گرافیک ها حساب کرد و هزینه ها رو کمتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-05-16), mohammad- (22-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks