منظورتون 750ti oc هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elpersa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون 750ti oc هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elpersa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (10-11-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید750ti oc
760 حدود 35% قویتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elpersa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (10-11-14)
کاربر شهرسختافزار
من به خاطر این گفتم که شاید یک گرافیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید750ti oc هم برای کار من مناسب باشه چون کار من با صدا هست ونهایت کار گرافیکی من گیم در حد فوتبال هستبه خاطر همین شاید با اختلاف قیمت این دو گرافیک بشه یه ssd 256 بردارم به نظرتون منطقی تر هست ؟
بله اگر گیم انجام نمیدید . همون 750 ti کافی هست . میتونید این کارت رو تهیه کنید zotac 750ti ocبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elpersa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.zotac.com/products/graphi...-750-ti-1.html
مهدی بهادرفر (10-11-14)
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون gigabyte این کارتو بگیرم بهتر نیست به خاطر خنک کننده windforce البته از نظر فرکانس حافظه zotac 1350 هستش و گیگا 1250؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اگر گیگابایت موجود بود گیگابایت بگیرید . کلا WINDFORCE نویز کمتری هم تولید میکنه . هم المان های روی برد گرافیک گیگابایت کمی بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elpersa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ultra Durable 2
Ultra Cooling - Low RDS(on) MOSFET Design
Low Power Loss - Ferrite Core Choke Design
Longer Life - All-Solid Capacitor Design
Gold plated HDMI
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4948#ov
kaveh-gh (12-11-14), مهدی بهادرفر (11-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks