fernaspe (02-12-19), Speed Racer (02-12-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که من میدونم ، راهی نداره.
حالا از دوستان بپرسید
کاربر شهرسختافزار
خودم دقت نکردم فروشنده هم که 4 نفر بودن هیچکدوم یا دقت نکردن یا اطلاعی از این موضوع نداشتن
بخاطر اینکه بودجه مشتری کم بود میخواستم بعدا گرافیک رو اضافه کنیم ولی به این مساله دقت نکردم متاسفانه
فقط یه راه مونده اگه فروشنده محترم پردازنده رو تعویض کنه خوبه
اینم یه تجربه بود خودم کم دقتی کردم چون اکثر پردازنده ها گرافیک مجتمع دارن دبگه این مورد هم دقت نکردم که گرافیک داره یا خیر
در صورتی که توی سیستم پیشنهادی شما فرموده بودید رایزن 5 2400G
SajjadKhati (02-12-19)
من که بهتون گفته بودم اگه بعدا میخواین گرافیک مجزا تهیه کنین ، بهتره سیستم اینتل رو ببندین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثر پردازنده های اینتل ، گرافیک مجتمع دارن نه amd.
توی amd ، فقط مدل های G شون گرافیک مجتمع دارن.
کاربر شهرسختافزار
موافقم سیستم اینتل بهتر بود،الان کمترین گرافیکی که با این سیستم جور دربیاد چه مدل خوبه؟
مانیتور Asus VP228
اگه پردازنده رو قبول کنن همون 2400G رو میبندم
SajjadKhati (02-12-19)
|
|
هر گرافیکی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از gt 210 گرفته تا gt710 و گرافیک های گرونتر .
بسته به بودجه تون داره.
اگه هزینه اش کفاف میده ، یه gt710 بگیرین براش .حالا یا نو یا دست دوم . البته توی گرافیک های رده پایین منظورمه ها.
بعدش هم که gt1030 میشه. گرافیک مجتمع Ryzen 2400G در حد گرافیک gt 1030 هه.
بعدش هم گرافیک gtx 1050 و بعد هم gtx 1050Ti و بعد هم Gtx 1650 و ...
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 02-12-19 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks