برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه دوستان
یه سیستم کامل میخواستم تا قیمت حداکثر 4 میلیون برای کارای گرافیکی.
البته بازیم باهاش میکنم ولی خوب اولویت با کارای گرافیکی هست.
بهترین سیستمی که میشه با این قیمت گرفت و این cpuش haswell باشه ترجیحا با یه مارد برد خوب که چند سال دیگه خوایتم چیزی بهش اضافه کنم مشکلی پیش نیاد.ممنون
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقا ممنون ولی من نمیتونم چیزی ببینم.
یعنی چیزی نیست.
میشه از اول بفرستید.
حسام جان فکر نمیکنید برای یک گرافیست یکی از مهمترین پارامترها که مهتر از هارد ssd ، کیس خوشگل و ماوس و کیبرد بیسیم میتونه باشه مانیتور خوبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadikm_sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
اینکه شما از الان فکر چند سال دیگه را میکنید باعث میشه پول بیخود برای قطعاتی بدید که قطعا تا چند سال دیگه قابلیت آپدیت خودشون را از دست میدهند ( این طبیعت صنعت کامپیوتر است )
پیشنهاد من به شما خرید یک چنین قطعاتی است
asrock h61m-dps ~160
intel i7 3770 ~875
8gb(2*4gb) ddr3 1333 ~240
msi 760 oc ~1000
power green 600-eu ~225
hdd 1tb seagate ~200
dvd ~60
case green wee ~ 70
monitor 22 lg ips ~800
key+ mouse ~ 50
در مورد هر کدام از قطعات اگر سوالی دارید یا تغییری لازم دونستید بفرملئید
پیشنهاد نیما جان عالیه
ولی برای کارای گراافیکی استریم AMD خیلی کمک میکنه و بهتره کارت AMD استفاده بشه یا انویدیا سری 5**
AMD FX8350
MSI 970A-G46
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
|
کاتبم خدمت شما که اس اس دی، هارد نیست!! متاسفانه از اشتباهات فاحشیست که اکثر کاربران به عنوان هارد ازش یاد می کنن که جای بسی ناامیدی داره و در تلاشیم تا اطلاع رسانی سراسری بیش از اینها کنیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اس اس دی از مهمترین ارکان یک سیستم جهت افزایش کارایی کلی هست. ایشون بدون شک با نرم افزارهای گرافیکی زیادی سر و کار دارن که نقش اس اس دی در اجرای این نرم افزارهای گرافیکی بدون شک، تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت!
نکته ی بعدی، کیس و موس و کیبرد زیبایی در حد خودشون رو با توجه به قیمتشون دارا می باشند و چیزی کم نداره از نظر زیبایی و ظاهر! ضمن اینکه لوازم جانبی به اندازه ی قطعات اصلی، به مراتب از اهمیت کمتری برخورداره.
در مورد پلتفرم AMD ایشون کارشون به صورت رندر نیست که به تعداد هسته و فرکانس بالای پردازنده ی نیاز مبرم داشته باشن و بیش از اینها، کانفیگ سخت افزاری جز جز پردازنده هست که بیشترین درگیری رو در پردازش های گرافیکی ایفا می کنه. یعنی دقیقاً چیزی که کمپانی اینتل در پیش گرفته. (توجه بسیار عالی به جزییات)
در مورد مانیتور، بودجه ی ایشون چیز بهتر رو اجازه نداد تا جایگزین کنم. اما اگر بتونن مانیتور AOC e2243Fw2k رو با قیمت حدودی 500-600 پیدا کنن که بعید می دونم موجود باشه، قطعاً بهترین انتخاب هست.
نکته ی بعدی چیپست h61 برای سیستم امروزی و پردازنده ی 3770 از نسل قبل...؟!!! آن هم برای کاربری گرافیکی؟!!
ببخشید که اینو میگم؛ حال شما مساعده؟! پردازنده به کنار. ازش فاکتور می گیریم! اما شما ضعیف ترین چیپست ممکن رو که الان در آموزشگاها و اداره ها و کافی نت ها هم داره منقرض میشه، پیشنهاد دادید.
این معنیش اینه که آینده نگری در سیستم صفر خواهد بود و هیچ آینده ای نخواهد داشت.
بسیاری از دوستان در فرومهای متفرقه به این صورت سیستم پیشنهاد میدن! یعنی از اصولی ترین مرتبه ی پیشنهاد سیستم رو رعایت نمی کنن و ضعیف ترین مادربرد رو با قطعات سنگین پیشنهاد میدن که اصلاً در سطح اون مادربرد نیست!
منتها اینجا فروم حرفه ای هست و از کاربران حرفه ای و مشاورینش انتظار خیلی بیشتری میره که دیدگاه موشکافانه ای نسبت به کاربری و پیشنهاد سیستم به کاربر داشته باشن.
همونطور که مهم ترین چیز در پزشکی تشخیص هست و میگن تشخیص و پیشگیری بهتر از خود درمان هست، در مشاوره دادن هم صدق می کنه. مشاوری که بتونه به خوبی نیاز کاربر رو تشخیص بده، بدون شک موفق خواهد بود.
حالا هر مشاوره ای می تونه باشه. البته بنده به شما یا شخص خاصی بی احترامی نمی کنم. ما کی باشیم که بخوایم ادعا کنیم؟! حقیری بیش نیستیم در برابر معبودمون.
اما بنده دیدگاهم رو گفتم که نظر من اینه.
مادربرد و پاور از جمله ی قطعاتی هستن که بیس سیستم نام دارن و کمتر مورد ارتقا قرار می گیرن و لذا باید کمی آینده نگر تر انتخاب بشن. یه سر و گردن حداقل از قطعات انتخابی بهتر باشن! اگر بهتر نبودن، دیگه لااقل همسطح باشن! نه اینکه ضعیف تر!
بنده یقین دارم اگر شما از اهمیت بالای چیپست ها اطلاع کافی داشتید، هرگز مادربرد سطح پایین تر از سری H پیشنهاد نمی دادید از پلتفرم اینتل.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks