سلام
من قصدخریدم یه سیستم با بوجه 900 هزار تومن دارم (فقط کیس)
cpu رو میخوام Core i7 920 بردارم و mainboard رو ASUS P6T-SE
نظر شما چیه ؟
ممنون میشم اگه در مورد انتخاب بقیه قطعات هم کمکم کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلام
من قصدخریدم یه سیستم با بوجه 900 هزار تومن دارم (فقط کیس)
cpu رو میخوام Core i7 920 بردارم و mainboard رو ASUS P6T-SE
نظر شما چیه ؟
ممنون میشم اگه در مورد انتخاب بقیه قطعات هم کمکم کنید .
soroush_es (07-08-09)
|
|
فکر نکم با 900 بشه سیستمی که همه قطعاتش متناسب باشه بر پایه core i7 920 گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_menay برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین برد بهتره asus p6t یا asus rampage II gene بگیرین
گرافیک هم 260 یا 4870 اگه ارزان تر میخای 4850 بگیر
آخرین ویرایش توسط MR.Fantastic در تاریخ 07-08-09 انجام شده است
soroush_es (07-08-09)
کاربر شهرسختافزار
از چه نظر میگید این مین رو نگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا چه قطعاتی رو نمی تونم با این پول بر پایه core i7 بگیرم ؟
p6t-se چه مشکلی داره ؟
آیا توی خریدن رم بوجه کم میارم ؟
soroush_es (07-08-09)
RAM Corsair triple channel 3 Gig اگر باشه 100 تومن هست
یک 4850 gainward یا HIS یا ASUS میتونی بگیری 200 تومن
main board : Asus Rampage gene بگیر بهتره
سر جمع با پاور فکر کنم 200 تا 250 باید بزاری رو 900 تومن.
mehrdad_menay (07-08-09)
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما با این پول سیستم amd بگیرم بهتر نیست ؟
یا اینکه دو سه ماه دیگه صبر کنم شاید ارزون تر بشه قطعات و اون موقع بگیرم
کاربر شهرسختافزار
به نطر من مادر بورد و CPU مورد نظرت هیچ مشکلی نداره خیلی هم خوبه این و بنچمارک ها می گن اما یکم صبر کنی فکر کنم قیمت ها معقولانه تر میشه و بهتر می تونی نتیجه بگیری
اینم پیشنهاد منه :
CPU :Core i7 920
MB: P6T ASUS
RAM : 3GB CorsAir Triple Chanel 1333
VGA : HIS or Saphire 4770
اما بازم هر کاری کنی با 900 تومان نمی تونی نتیجه خوبی واسه این سیستم بگیری
mehrdad_menay (08-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
AMD که مزخرف هست ( البته نظر من هست ولی میتونید امتحان کنید چون برای من ضرری در پیش نداره امتحان کردن شما ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )به نظر شما با این پول سیستم amd بگیرم بهتر نیست ؟
یا اینکه دو سه ماه دیگه صبر کنم شاید ارزون تر بشه قطعات و اون موقع بگیرم
2 الی 4 ماه رو کلا باید صبر کنی به 2 دلیل خیلی مهم :
1 - قیمت ها از این حالت بیرون بیاند .
2 - پلتفرم جدید وارد بازار بشه ( LGA 1156 P55 ) .
در مورد گزینه 2 باید بگم تا یک ماه دیگه LGA 1156 میاد و CPU های جدید و .....
که به زودی در ایران موجود میشه به خاطر قیمت پایین ترش نسبت به LGA1366 و استقبال خیلی بالای این سوکت جدید .......
مشخصه خیلی مهم این سوکت جدید :
All Upcoming Desktop CPU support on this Sooket !!!
مثلا یکی از بهترین خاصیت های این سوکت این هست که 920 فعلی رو روی این سوکت با نام 860 میدن ولی با فرکانس 2.80 به جای 2.66 و با مصرف توان 95 وات نه 130 وات و با همون قیمت !!!
خلاصه اش اینه شما اگر میتونی صبر کن یک سیستم درست حسابی بگیر که تا چند سال دیگه ساپرت داشته باشه نه تا 1 سال دیگه و ارزش خرید هم داشته باشه و از همه مهم تر P/P هم داشته باشه .
soroush_es (07-08-09)
البته اورکلاک جان می خواستم بگم که اصلآ Corei7 که قراره برای 1156 بیاد دوال چنل ساپورت شده و مموری کنترولر نوعش عوض شده و به کلی سیستمش با corei7 هایی که روی 1366 نصب میشن فرق دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما این عکس رو ببین تفاوت ها رو می فهمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 08-08-09 انجام شده است علت: ویرایش جمله
عضو VIP شهرسختافزار
سیستم AMD
Phenom 2 955 248000
GIGABYTE MA790FXUD4P 200000
Ram Team Group 2*1GB 1333 55000
VGA SAPPHIRE ATI Radeon HD4890 300000
POWER GREEN GP785B 135000
H.D.D Samsung 750GB F1 85000
Case+Modem+ODD
تقریباً بهترین سیستم AMD هست با قیمت 1 میلیون به بالا :دی
سیستم Core i7 هم بخواهید ببندید از این پایینتر نمیشه با این امکانات
و سیستم AMD مزخرف نیست ضعیفتره اما قیمت هم مناسبتر هست
Going To Change New HardWare Soon
mehrdad_menay (08-08-09)
کاربر شهرسختافزار
مشکلی نداره Single چنل باشه ! باید ببینی کارایی چقدر تفاوت داره نه به اعداد و ارقام توجه کرد !!!البته اورکلاک جان می خواستم بگم که اصلآ Corei7 که قراره برای 1156 بیاد دوال چنل ساپورت شده و مموری کنترولر دیگه داخل CPU نیست و به کلی سیستمش با corei7 هایی که روی 1366 نصب میشن فرق داره
شما این عکس رو ببین تفاوت ها رو می فهمی
و احیانا کی گفته که مموری کنترلر داخل CPU نیست ؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LGA 1156 فقط از نوع DMI هست اینجور که من میدونم مثل HT در AMD ولی دیگه خبری از FSB های نسل قبل در این سری نیست ، پس میتونیم انتظار کارایی خیلی خوبی هم داشته باشیم .
و من فکر میکنم خاصیت QPI این بود که برای سرور ها بدون نیاز به چیپست دو CPU رو به هم وصل میکرد ولی این DMI این کارو دیگه نمیتونه بکنه بدون اینکه وابسته به چیپستی نباشه و اینتل هم به خاطر همین واسه Desktop این خاصیت رو حذف کرد و قیمت تمام شده رو کلی کاهش داد ! و ....
بیشتر تحقیق کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداما نداره اینترفیس 3 کاناله و اتصال دهنده QPI در عوض داره مموری کنترلر DDR3 یکپارچه و کار میکنه با 2 کانال و واسط ثابت رسانه !!! که این هم فقط دسترسی داره به 2.13GHz بجای 2.40GHz ( که با وجود 2 کاناله بودن این سیستم نیازی به این فرکانس نیست چون از پس 2 کانال بر میاد ! ) بعد میگه به علاوه این CPU سازگار نیست با مقدمه چینی چند سوکته ! اما Lynnfield داره یک کنترلر PCI-E یکپارچه !!!!Intel Lynnfield: Technology
The i7-860 has, like the i7-920, four physical cores and due to SMT (Simultaneous Multi Threading) four virtual cores, but it doesn't have the Triple Channel memory interface and the QPI connection to the rest of the system. Instead the integrated DDR3 memory controller of the Lynnfield is working with two memory channels and DMI (Direct Media Interface) which reaches only 2.13 GHz instead of 2.4 GHz (i7-920) respectively 3.2 GHz (i7-940 to i7-975 XE). Furthermore the CPU is not compatible to multi socket setups. But the Lynnfield processors have an integrated PCI Express controller.
AMD مزخرف هست به نظر من چون بعد کلی کار روی این Phenom تازه تونسته به کارایی Core 2 Quad ّبرسه !!! و ....................................و سیستم AMD مزخرف نیست ضعیفتره اما قیمت هم مناسبتر هست
اصلا AMD تنها خاصیتش اینه که قیمت های اینتل رو میاره پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD جان که اسمتم یادم رفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بحث نکن گفتم نظر شخصیه شما میتونی تا دوست داری تعریفشو بکنی و بری ببندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 08-08-09 انجام شده است
Game (08-08-09), mehrdad_menay (08-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks