قطعات زیر به نظر من انتخاب خوبی شاید حتی قیمتها کمی پایین تر هم باشه
Phenom II X4 940 3.0GHz -------- 165000
M.B GIGABYTE GA-770T-USB3 --------115000
RAM ADATA 4GB 1333 plus dual ------145000
SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5-------200000
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من یه سیستم می خوام تا قیمت 600.000 تومان (یا کمی بیشتر)
قطعات مورد نیاز : سی پی یو ، کارت گرافیک ، مادر برد و رم (هارد دارم)
سی پی یو حتما AMD (چهار هسته ای یا بالاتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) و کارت گرافیک حتما ATI ترجیحا سری HD5000
مادربرد هم مادر بردی باشه که بتونه از حداکثر توان سی پی یو و کارت های گرافیکی پیشنهادیتون استفاده کنه و ترجیحا USB 3.0 رو پشتیبانی کنه
موارد استفاده من هم از این سیستم کار با نرم افزارهای سه بعدی مثل 3dmax و blender و نرم افزارهای edit مثل edius و نرم افزارهای جلوه های ویژه مثل after effects , fusion و ...
درضمن از دو سیستم عامل kubuntu و win7 استفاده می کنم که هردو 64 بیتی هستن در نتیجه از 6 گیگ رم یا بالاتر استفاده می کنم (پس مادربرد باید ساپورت کنه !)
شرمنده یک مورد دیگه هم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می خوام طوری باشه که بتونم حداقل بازی های حال حاضر و آینده رو روش اجرا کنم البته زیاد اهل بازی نیستم ولی بعضی اوقات لازمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قیمت از 600 هم بالاتر شد مشکلی نداره ، بی زحمت شما قطعات پیشنهادی و حدود قیمتشون رو بفرمایید تا من یه نتیجه گیری کلی بکنم
شرمنده خیلی زیاد شد ، پیشاپیش از کمکتون صمیمانه سپاسگزارم
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
قطعات زیر به نظر من انتخاب خوبی شاید حتی قیمتها کمی پایین تر هم باشه
Phenom II X4 940 3.0GHz -------- 165000
M.B GIGABYTE GA-770T-USB3 --------115000
RAM ADATA 4GB 1333 plus dual ------145000
SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5-------200000
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت رم 2GIG هم دارید ؟ یعنی من اگه بخوام 2تا 2 گیگ بزارم ارزون تر در نمیاد ؟
درضمن کارت گرافیک هم فکر نکنم 5770 کار منو راه بندازه مدل های بالاتر رو قیمت دارید ؟
بقیه دوستان نظری ندارن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این رمی هم که معرفی کردم یه پک که دوتا رم 2 گیگ توش و بهتره که از همین پک های بگیرید به جای اینکه دو تا رم 2 گیگ از لحاظ قیمت هم فرقی نداره تازه پک ها کمی هم ارزان تر در میاد.
کارت هم نصبت به بوجه شما گفتم و الا می تونید 5850 بگیرید با قیمت 320 هزار تومان
nima_hl (09-06-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maxoya برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما ۲ کاربری متفاوت با بودجه نسبتا محدود دارید
اگر برای بازی بخواهید کارتی قویتر از 5770 بردارید بودجه شما برای قطعات دیگه مقداری محدود میشه
ولی اگر بتونید بودجتون رو افزایش بدین قطعات زیر رو توصیه میکنم
phenom ii x6 1055t 210
asrock M3N78D 64
elixir 1333 2*2gb 122
ati 5850 320
این سیستم هم برای کارهای 3d و هم برای بازی قدرت خوبی داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks