corei7 6700k
Gigabyte GA-Z170X-UD3
ram Corsair Vengeance LPX 2×16GB=32GB DDR4 2400MHz CL14 Red
case green Z4
CPU COOLER COOLER MASTER HYPER 212 EVO
کاربر شهرسختافزار
درود فراوان
کاری که قراره با این سیستم انجام بدم منحصر به طراحی با کورل ، فتوشاپ و نرم افزار های مشابه هست و کار های معمولی ...
پاور دارم نیازی به پاور نیست ... همچنین کارت گرافیک هم نمیخوام و گرافیک آنبورد کافیه...به مانیتور هم نیازی ندارم و هزینه منحصر به کیس و قطعاتشه...
هزینه ای بابت هارد اس اس دی هم نمیخوام انجام بدم .... و در حال حاضر هارد 2 ترا بلک وسترن جوابگو هست که فکر میکنم حدود 440 تومان باشه ... پس سیستم پیشنهادی با احتساب این هارد باشه.
سپاسگزارم از راهنماییتون
آخرین ویرایش توسط vbking در تاریخ 05-10-16 انجام شده است
|
|
corei7 6700k
Gigabyte GA-Z170X-UD3
ram Corsair Vengeance LPX 2×16GB=32GB DDR4 2400MHz CL14 Red
case green Z4
CPU COOLER COOLER MASTER HYPER 212 EVO
SajjadKhati (06-10-16), vbking (05-10-16)
کاربر شهرسختافزار
سپاس از راهنمایی شما ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد این رم چیه ؟
GEIL Super Luce DDR4 32GB 2400
و میخوام بدونم فرق این مادربوردی که معرفی فرمودین با برای مثال مادربورد hero ایسوس چیه ؟
جدیدا اکثر مادربود ها فقط بر پایه گیمینگ ساخته میشن و مادربود های مثل p5q-delux که بیشتر صنعتی به نظر میرسیدن دیگه نیست !
اگر دقت کرده باشید تایمینگ رمی که معرفی کردم بسیار مناسبه . کرسیر و جی اسکیل را بیشتر از GEIL قبول دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-Z170X-UD3
برای دوستانی که برای آهنگسازی و گرافیست هم بودند پیشنهاد دادم . یک مادربرد قدرتمند و مناسبه و سری گیمینگ نیست . از سری ULTRA DURABLE گیگابایت هست که طراحی شده برای کارهای تخصصی تر . البته اگر به اسوس تمایل دارید میتونید اسوس بگیرید ولی این برد به خوبی جواب گرفتم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks